همراه اول رتبه بیست و پنجم در میان ۷۶۰ اپراتور دنیا را کسب کرد

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، حمیدرضا نیکوفر امروز در همایش تلفن همراه چالش ها و چشم انداز ها، با بیان اینکه شرکت مخابرات تا سال ۱۳۸۲ در زمینه خدمات تلفن همراه با انحصار مواجه بود، گفت: از سال ۸۲ تصمیم به آزاد سازی مخابرات و تفکیک ساختاری این بازار گرفته شد. وی گفت: پس …

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، حمیدرضا نیکوفر امروز در همایش تلفن همراه چالش ها و چشم انداز ها، با بیان اینکه شرکت مخابرات تا سال ۱۳۸۲ در زمینه خدمات تلفن همراه با انحصار مواجه بود، گفت: از سال ۸۲ تصمیم به آزاد سازی مخابرات و تفکیک ساختاری این بازار گرفته شد.

وی گفت: پس از ارائه لایسنس شکل گیری شرکت جدیدی به نام شرکت ارتباطات سیار که تا پیش از آن در مخابرات وجود نداشت، در دستور کار قرار گرفت.

نیکوفر از سال ۸۲ تا سال ۸۷ را دوره پیدایش رقابت در بازار تلفن همراه ارزیابی کرد و تصریح کرد: با ورود شرکت مخابرات به مقوله خصوصی سازی و اعطای پروانه وایمکس و اپراتور سوم تلفن همراه، فضای جدید رقابتی در بازار از سال ۸۷ ایجاد شد.

عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار خاطر نشان کرد: هر چه زودتر وضعیت اپراتور سوم مشخص شود، بازار تلفن همراه کشور دارای چارچوب خاص خود می شود.

وی با اشاره به مراحل زودگذر و تکامل صنعت تلفن همراه گفت: در این مرحله باید رفتار اپراتورها و مشترکان تغییر کند که بدون این تغییر، ضعف تلفن همراه، وارد بازار رقابتی نمی شود.

نیکوفر با اشاره به خدمات ارائه شده همراه اول در سال ۸۵ گفت: در این دوره همراه اول تمامی تلاش خود را انجام داد تا در یک دوره هفت ماهه حدود هشت میلیون سیمکارت دائمی توزیع کند.

وی عرضه سیمکارت اعتباری و واگذاری هشت میلیون سیمکارت اعتباری و تکوین نشانه تجاری را از اقدامات همراه اول در سال ۸۶ برشمرد.

نیکوفر همچنین گسترش شبکه خدمات پس از فروش، ادامه رقابت در حوزه اعتباری، ارائه سرویس اینترنت و پیام چند رسانه ای، توسعه خدمات الکترونیکی و پرداخت اینترنتی را از جمله خدمات ارائه شده همراه اول در سال ۸۷ دانست.

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیارگفت: اقدامات این شرکت در سال گذشته باعث شد تا همراه اول به یکی از بزرگترین اپراتورهای مطرح در خاول میانه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه همراه اول ۶۶ درصد، اپراتور دوم ۳۱ درصد و تالیا ۳ درصد از سهم بازار تلفن همراه کشور را در اختیار دارند، گفت: همراه اول از نظر تعداد مشترکان در بین ۷۶۰ اپراتور دنیا دارای رتبه بیست و پنجم است و از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ بین ۲۰ اپراتور برتر دنیا قرار گرفته است.

نیکوفر سطح ارزش برای مشترکان را سطح جذابیت سرویس برای مشترکان دانست و گفت: قابلیت ها، پوشش ها و اعتبارات از جمله اجزای تشکیل دهنده این ارزش است.

وی توسعه ظرفیت، ارتقاء نسل شبکه تلفن همراه و عرضه خدمات در بستر IN ، ارائه سرویس آن لاین شارژینگ و توسعه نسل شبکه تلفن همراه را از جمله اقدامات شروع شده در برنامه مدرن سازی بستر های شبکه همراه اول دانست.

نیکوفر با بیان اینکه اقدامات راهبردی همراه اول نوآوری در حوزه خدمات ارزش افزوده است، افزود: سرمایه گذاری در تأمین آزمایشگاه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در دانشگاه صنعت شریف، فراخوان از تولید کنندگان محتوا و خدمات ارزش افزوده و برنامه ریزی جهت حمایت از این شرکت ها در نمایشگاه تلکه کام ۱۳۸۸ و تحرک بخشی به کسب و کار از جمله اقدامات همراه اول است.

وی در پایان به اشاره به چشم انداز آینده صحت تلفن همراه گفت: از سال ۱۳۹۱ باید شاهد دوران جدیدی به نام دوره تمایز آفرینی برای ارائه ارزش های جدید باشیم.

۱۱۷/۲۰

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا