از کما رفتن پیامک تا سهم دولت از اپراتورها

 و دیگر موارد مطرح شود. شبکه پیامک کشور که از ساعت ۲۳ روز پنجشنبه ۲۱ خردادماه ۸۸، قطع شده بود؛ اوایل هفته گذشته، برای استان های کشور و از عصر روز چهارشنبه دهم تیرماه در تهران وصل شد. اما از اواسط روز دوشنبه – به مناسبت روز پدر- این سیستم دوباره برای مشترکان و حتی …

 و دیگر موارد مطرح شود. شبکه پیامک کشور که از ساعت ۲۳ روز پنجشنبه ۲۱ خردادماه ۸۸، قطع شده بود؛ اوایل هفته گذشته، برای استان های کشور و از عصر روز چهارشنبه دهم تیرماه در تهران وصل شد. اما از اواسط روز دوشنبه – به مناسبت روز پدر- این سیستم دوباره برای مشترکان و حتی cpها (شرکت های ارسال کننده پیامک انبوه) قطع شد. گرچه این قطعی برای کاربران تهرانی است، با این وجود به گفته مدیر یکی از شرکت های ارائه دهنده سرویس پیامک، زمان اتصال دوباره مشخص نیست. همچنین در حال حاضر ارتباط شرکت های CP با تمامی اپراتورهای تلفن همراه کشور قطع است و امکان ارسال پیامک به صورت انبوه وجود ندارد. البته به گفته مدیر اپراتورهای پیامک برای برقراری مجدد ارتباط در حال پیگیری از شرکت مخابرات هستند. در عین حال مسوولان شرکت مخابرات ایران روز دهم تیرماه اعلام کردند کل شبکه ارزش افزوده که شامل ام ام اس و جی پی آراس هم می شود، هم اکنون فعال است. اما در پی به واقعیت نرسیدن آن، روز ۱۳ تیرماه ابراز امیدواری شد که تا پایان هفته جاری این سیستم ها هم فعال شود؛ این درحالی است مسوولان شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات سیار، برای پاسخگویی در زمینه صحت و سقم یا علت و چگونگی عدم برقراری سرویس های ارزش افزوده، تا این لحظه یا در دسترس نبوده یا ابراز بی اطلاعی کردند. موضوع دیگر اینکه دفتر برنامه ریزی و کنترل برنامه های شرکت فناوری اطلاعات ایران گزارش وضعیت عملکردی شاخص های بخش فناوری اطلاعات برنامه چهارم توسعه به تفکیک استان ها در پایان سه ماهه اول سال ۸۸ را منتشر کرد. در این گزارش که متکی بر آمارها و شاخصی های کمی است تا کیفی سنجش عملکرد شاخص ها به صورت تلفیقی تنظیم شده و منابع عملکردی آن از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت های ارتباطات زیرساخت، مخابرات ایران و فناوری اطلاعات و شرکت های تابعه است. از دیگر سو، اتفاق ها و رویدادهای پیش آمده برای شرکت مخابرات ایران طی یک ماه اخیر ازجمله راکد ماندن عرضه سهام، کاهش ارزش سهام و برخی موضوعات دیگر موجب شده همه نگاه ها این روزها به سمت وضعیت بازار سهام این شرکت معطوف شود. بر همین اساس سهامداران مخابرات و همچنین اغلب فعالان بازار در انتظار برگزاری مجمع عمومی مخابرات هستند تا آخرین وضعیت سهام و سودآوری این شرکت را از زبان مدیران بشنوند. از همین روی صابر فیضی برای پاسخگویی به پرسش های مطروحه در این زمینه از برگزاری مجمع عمومی شرکت مخابرات ایران در روز ۳۱ تیرماه سال جاری خبر داد که در این مجمع دومین مرحله سود سهام مخابرات برای سهامداران مشخص و نهایی می شود.

اما از وضعیت نابسامان شبکه ارزش افزوده و سهام شرکت مخابرات که بگذریم، موضوع اپراتورهای اول و دوم مطرح می شود و اینکه مجلس اعلام کرده، پس از خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران
سه درصد از درآمد اپراتورهای اول و دوم متعلق به دولت است. این خبر به نقل از علی اصغر یوسف نژاد مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس عنوان شد. او در این باره گفته است این سه درصد از درآمد اپراتورهای اول و دوم که در اختیار دولت باقی خواهد ماند، برای ارتباطات روستایی کشور که صرفه اقتصادی ندارند درنظر گرفته شده است. البته تا آنجا که ما به خاطر داریم سهام شرکت مخابرات از ۳۰ درصد فراتر نرفته و همچنان راکد مانده است بنابراین باید منتظر ماند و دید چه زمانی تمامی سهام واگذار و مخابرات خصوصی می شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا