اینترنت روستایی آفلاین

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، اینترنت امروزه جزو لاینفک زندگی بیشتر مردم شده و کمتر کسی دیده می‎شود که سر و کارش با اینترنت نباشد. همه دوست دارند با اینترنت پرسرعت کار کنند موضوعی که در کشورمان داد خیلی‎ها را درآورده و همواره از کندی سرعت اینترنت ناراضی هستند. امروزه اینترنت پرسرعت …

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، اینترنت امروزه جزو لاینفک زندگی بیشتر مردم شده و کمتر کسی دیده می‎شود که سر و کارش با اینترنت نباشد.
همه دوست دارند با اینترنت پرسرعت کار کنند موضوعی که در کشورمان داد خیلی‎ها را درآورده و همواره از کندی سرعت اینترنت ناراضی هستند.
امروزه اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL برای مردم اقصی نقاط کشور نیاز است و از سال گذشته طرح اینترنت پرسرعت روستایی توسط شرکت مخابرات اجرا شد.
در این میان اهالی روستاها در لرستان از قطعی زیاد اینترنت ناراضی هستند و می‎گویند: فقط اسماً اینترنت داریم.
حق ما پایمال شده است
در این‌باره «مهدی باقرپور» رئیس شورای دهستان واشیان در پلدختر به خبرنگار ایسنا گفت: «پاییز سال گذشته در دهستان واشیان که شامل ۱۲ روستا است مخابرات اینترنت پرسرعت را با ظرفیت محدود ارایه داد که بیش از ۴۰ نفر ثبت‎نام کرد».
وی ادامه داد: «از هر نفر ۱۲۰ هزار تومان بابت ثبت‎نام و مودم دریافت شد و ماهیانه ۱۳ هزار و ۶۰۰ تومان پول شارژ می‎دهیم اما قطعی‎ اینترنت خیلی زیاد است و پرسرعت نیست».
باقرپور با بیان این‌که برای هر کار اینترنتی مجبوریم به شهر مراجعه کنیم، افزود: «اول قرار بود اینترنت پرسرعت را در روستا به ۸ نفر بدهند اما نمی‎دانم چطور آن را به ۴۰ نفر داده‎اند و این در حالی است که کارشناسان می‎گویند این طرح(یک گیگ روستایی) فقط برای ۱۰ مودم ظرفیت دارد».
رئیس شورای دهستان واشیان خاطرنشان کرد: «۴ ماه پیش کل مشترکان صورت‎جلسه کردیم و قرار شد که مسئولان مخابرات مشکل‎ها را رفع کنند اما در این مدت نه‎تنها مشکل رفع نشده بلکه قطعی‎ها بیشتر هم شده است».
وی خاطرنشان کرد: «حق ما پایمال شده و متأسفانه هر کاری می‎کنیم به حق‎مان نمی‎رسیم و کسی از مسئولان مخابرات پاسخگو نیست».
در بیشتر مواقع قطع است
یکی از ساکنان روستاهای شهرستان کوهدشت نیز با ابراز نارضایتی از اینترنت روستایی شرکت مخابرات به ایسنا گفت: «شرکت مخابرات فقط در حرف می‎گوید اینترنت پُرسرعت اما در عمل بیشتر مواقع قطع و در بقیه زمان‎ها کم‎سرعت است».
آزادبخت تصریح کرد: «ما برای اینترنت روستایی هزینه کرده‎ایم اما خدماتی نمی‎بینیم و هیچ مسئولی پاسخ‎گوی ما نیست».
وی با اشاره به این‌که یکی از اهداف اینترنت روستایی، مراجعه کمتر روستایی‎ها به شهر برای امور اینترنتی بود، گفت: «الآن هم با زمانی‌که اینترنت نداشتیم فرقی ندارد و چون نت در بیشتر مواقع قطع است مجبوریم برای کارهای اینترنتی به شهر برویم».
مخابرات لرستان پاسخ‎گو نبود
در این‌باره قصد داشتیم با مدیر عامل شرکت مخابرات لرستان گفت‎وگو کنیم که متأسفانه با وجود پیگیری‎های زیاد، تلاشمان بی‌نتیجه ماند.
مشکل از شرکت زیرساخت نیست
مهندس «کوشکی» مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت لرستان در این‌باره گفت: « این مشکل ربطی به ارتباطات زیرساخت ندارد و کار زیرساخت چیز دیگری است».
به هر حال اهالی روستاها از اینترنت پرسرعت استقبال خوبی داشته‎اند اما صدای آنان بعد از این‌که هزینه‎ها کرده‎اند به گوش مسئولان نمی‎رسد.
گزارش از مهران مریدی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا