نظرسنجی درباره نگاه ایرانیان به توافق

این نظرسنجی نشان می دهد در حالی که در ماه های مه و نوامبر (اردیبهشت و آبان) ۲۰۱۴ میلادی، ۳۲ و ۴۰ درصد از پرسش شوندگان، اعتقاد داشتند که وضعیت اقتصاد کشور رو به بهبود است، این میزان در ماه مه و اوت (اردیبهشت و مرداد) ۲۰۱۵ به ۴۹ و بیش از ۵۷ درصد رسیده …

این نظرسنجی نشان می دهد در حالی که در ماه های مه و نوامبر (اردیبهشت و آبان) ۲۰۱۴ میلادی، ۳۲ و ۴۰ درصد از پرسش شوندگان، اعتقاد داشتند که وضعیت اقتصاد کشور رو به بهبود است، این میزان در ماه مه و اوت (اردیبهشت و مرداد) ۲۰۱۵ به ۴۹ و بیش از ۵۷ درصد رسیده است.

در واپسین نظرسنجی (مرداد امسال)، تنها ۲۸ درصد از پاسخ دهندگان نظر منفی به اقتصاد کشور داشته اند و نزدیک به ۹ درصد نیز اعتقاد داشتند که وضعیت اقتصاد ثابت می ماند. حدود پنج درصد نیز گفته اند که نظری نسبت به اقتصاد ندارند.

این نظرسنجی همچنین نشان می دهد شمار کسانی که حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران را «بسیار محبوب» می دانسته اند از ۵۱ درصد در ژوئیه(تیر- مرداد) ۲۰۱۴ به ۶۱ درصد در اوت (مرداد) ۲۰۱۵ افزایش یافته است.

براساس یافته های این نظرسنجی، رئیس جمهوری ایران دارای محبوبیت کلی ۸۹ درصدی است. در همین نظرسنجی، مجموع کسانی که حسن روحانی را کمابیش نامحبوب یا بسیار نامحبوب دانسته اند، ۹ درصد بوده است.

نظرسنجی مرکز مطالعات بین المللی دانشگاه مریلند نشان می دهد محبوبیت محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران نیز از ۴۰ درصد بسیار محبوب و ۳۰ درصد کمابیش محبوب، به ۵۶ درصد بسیار محبوب و ۳۳.۴ درصد کمابیش محبوب افزایش یافته است.

براساس این نظرسنجی، ۸۴.۶ درصد از پاسخ دهندگان، برنامه های هسته ای را برای کشورمان «بسیار مهم» و ۸.۶ درصد «کمابیش مهم» می دانند. افزون بر این، ۴۲.۷ درصد از پرسش شوندگان، از توافق هسته ای انجام شده میان ایران و ۱+۵ «قاطعانه» و ۳۲.۸ درصد «کمابیش» پشتیبانی می کنند که در مجموع بیانگر حمایت ۷۵ درصدی از برجام است.

براساس اعلام این موسسه، مراحل میدانی این نظرسنجی از ۸ تا ۱۸ اوت (۱۷ تا ۲۷ مرداد) امسال به صورت تلفنی انجام شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا