مخابرات مجاز به بازاریابی برای واگذاری سهام نیست

صابر فیضی در گفت وگو با خبرنگارسازمان خبری موبنا، با بیان اینکه تمامی مسئولیت واگذاری سهام شرکت مخابرات برعهده سازمان خصوصی سازی است، اظهار داشت: مخابرات مجاز به بازاریابی برای واگذاری سهام شرکت مخابرات نیست.وی گفت: چنانچه شرکت هایی از طرف سازمان خصوصی برای کسب اطلاعلات به مخابرات معرفی شوند، این شرکت درباره آنها اعمال …

صابر فیضی در گفت وگو با خبرنگارسازمان خبری موبنا، با بیان اینکه تمامی مسئولیت واگذاری سهام شرکت مخابرات برعهده سازمان خصوصی سازی است، اظهار داشت: مخابرات مجاز به بازاریابی برای واگذاری سهام شرکت مخابرات نیست.
وی گفت: چنانچه شرکت هایی از طرف سازمان خصوصی برای کسب اطلاعلات به مخابرات معرفی شوند، این شرکت درباره آنها اعمال نظرخواهد کرد و اطلاعات لازم را در این باره ارائه می دهد.
درهمین حال مهدی عقدایی معاون سازمان خصوصی سازی اعلام کرده بود که سازمان خصوصی سازی برای عرضه سهام شرکت مخابرات ایران، اقدام به بازاریابی بین المللی کرده است.
به گزارش موبنا، شرکت مخابرات ایران در زمان حاضر پس از شرکت نفت ، درآمدزاترین شرکت دولتی محسوب می شود که تا به امروز ۳۰درصد سهام آن واگذار شده و ۵۰ درصد باقیمانده نیز باید زیرنظر دبیرخانه هیات واگذاری سازمان خصوصی سازی که به عنوان زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی فعالیت می کند ، به صورت بلوکی به بخش خصوصی واگذار شود.
از ۳۰درصد سهام واگذار شده این شرکت ، ۲۰درصد آن به صورت سهام عدالت ، پنج درصد به کارکنان شرکت و پنج درصد نیز سال گذشته از طریق بورس واگذار شده است.
با کشف قیمت و عرضه پنج درصد سهام خرد شرکت مخابرات و معامله دومیلیارد و ۲۳۹میلیون ازاین سهم ، بیش از شش هزار و ۸۸۰میلیارد تومان به ارزش بازار سهام کشور اضافه و ارزش کل هفتمین شرکت مشمول اصل چهل و چهار قانون اساسی بالغ بر ۱۷میلیارد دلار برآورد شد.
در همین راستا کل پنج درصد سهام مخابرات از طریق ۴۷۰ ایستگاه معاملاتی به قیمت هر سهم ۱۵۰تومان به فروش رسید و در مجموع بیش از ۲۳۵ میلیارد تومان صرف خرید سهام این شرکت شد.
۱۱۷/۲۰

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا