کمتر از یک دقیقه با تلفن همراه صحبت کنید

مهرداد نیک نژاد در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهارداشت: استفاده از تلفن همراه در مکان‌های مسقف و شهرهای آلوده مانند تهران باید با شرایط خاصی صورت گیرد و مکالمه با این کالای ارتباطی باید در حداقل زمان انجام شود. وی تصریح کرد: بسته به میزان تشعشع دستگاه تلفن همراه و فاصله آن از …

مهرداد نیک نژاد در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهارداشت: استفاده از تلفن همراه در مکان‌های مسقف و شهرهای آلوده مانند تهران باید با شرایط خاصی صورت گیرد و مکالمه با این کالای ارتباطی باید در حداقل زمان انجام شود.
 وی تصریح کرد: بسته به میزان تشعشع دستگاه تلفن همراه و فاصله آن از بدن انسان، اثرات سوء آن کاهش یا افزایش می‌یابد که کم شدن حافظه بلند مدت و کوتاه مدت، سردرد، افزایش فشارخون، بروز عوارض قلبی و نارسایی‌های کلیوی نمونه‌هایی از اثرات سوء گوشی‌های تلفن همراه بر بدن انسان به شمار می‌روند.
وی با تاکید بر اینکه بر اینکه تلفن همراه باید بیش از یک متر با کاربر فاصله داشته باشد، تصریح کرد: صحبت کردن با تلفن همراه باید در فضایی باز و حداکثر  زمان  یک دقیقه ای  صورت گیرد.
 این کارشناس تصریح کرد: افرادی که بیش از سایرین در معرض امواج الکترو مغناطیسی هستند، معمولا در مراحل اولیه خواب فعالیت‌های مغزی بیشتری نسبت به سایرین داشته و احساس آشفتگی دارند.
نیک نژاد افزود: قرار دادن تلفن کنار گوش  آسیب های جدی به سیستم شنوایی انسان وارد می کند. بهترین حالت هنگام پیاده روی، گذاشتن تلفن همراه داخل کیف  یا خاموش کردن آن است. با سرمایه‌گذاری مناسب در زمینه آموزش اثرات میدان‌های مغناطیسی تلفن همراه روی انسان و محیط زیست می توان مشترکان را با مضرات این کالای ارتباطی آشنا کرد.
 ۱۱۷/

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا