مدیران «شِل» و «اِنی» در ایران

مدیران عامل دو شرکت نفتی شل و اِنی در ماه‌های ژوئن و می برای مذاکره درباره فرصت‌های جدید همکاری در ایران به تهران سفر کرده‌اند. شرکت نفتی شل اخیرا گفتگوهایی را در تهران به منظور مذاکره درباره همکاریهای تجاری با ایران پس از لغو تحریمها انجام داده است. سخنگوی شل گفت: مقامات شرکت نفتی هلندی-انگلیسی …

مدیران عامل دو شرکت نفتی شل و اِنی در ماه‌های ژوئن و می برای مذاکره درباره فرصت‌های جدید همکاری در ایران به تهران سفر کرده‌اند.

شرکت نفتی شل اخیرا گفتگوهایی را در تهران به منظور مذاکره درباره همکاریهای تجاری با ایران پس از لغو تحریمها انجام داده است.

سخنگوی شل گفت: مقامات شرکت نفتی هلندی-انگلیسی شل اخیرا در تهران با مقامات ایرانی دیدارهایی داشته‌اند.

طرفین درباره بدهی هنگفت دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلاری شل به شرکت ملی نفت ایران و زمینه های احتمالی همکاریهای تجاری پس از لغو تحریمها مذاکراتی داشته‌اند.

بن فان بوردن مدیرعامل شل اوایل ماه جاری در حاشیه نشست وزرای نفت اوپک در وین درباره مساله بدهی‌ها با مقامات وزارت نفت ایران دیدار و گفتگو کرد.

شرکت شل اعلام کرد: اگر لغو تحریمها سرمایه‌گذاری در ایران را امکان‌پذیر کند ما علاقه‌مند به بررسی نقشی هستیم که می‌توانیم در توسعه ذخایر انرژی ایران داشته باشیم.

همچنین شرکت اِنی اعلام کرد که کلودیو دسکالزی مدیرعامل این شرکت در ماه می برای گفتگو با بیژن زنگنه وزیر نفت ایران به تهران سفر کرده است.

این شرکت افزود: دسکالزی درباره امکان سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز ایران مذاکراتی داشته و بر علاقه این شرکت به حضور در ایران تاکید کرده است.

ایران در حال ارائه قراردادهای جدید نفتی است که می‌گوید انگیزه بیشتری را برای سرمایه‌گذاران و شرکت‌های انرژی برای حضور در ایران ایجاد می‌کند.

ایران قصد دارد تولید نفت خود را ظرف دو ماه پس از لغو تحریم‌ها ۵۰۰ هزار شبکه و ظرف شش ماه یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

یکی از مقامات بلندپایه وزارت نفت ایران طی روزهای گذشته اعلام کرد که صنعت نفت ایران با برنامه‌ای برای سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد دلاری، جذاب‌ترین بازار برای سرمایه‌گذاران خارجی است.

مهدی حسینی مسئول اصلاح قراردادهای نفتی ایران با تشریح مزیت نسبی این قراردادها، گفت: حتی در دورانی که بهای نفت کاهش یافته حضور در ایران بسیار سودآور خواهد بود.

ایران قصد دارد مکانیزم حفاری، توسعه و احیای میادین نفتی و همچنین احیای تاسیسات نفت را در کنفرانسی که به زودی در لندن برگزار خواهد شد اعلام کند.

بر اساس این قراردادهای جدید، شرکت‌های انرژی خارجی باید برای ارائه خدمات، ساخت خطوط لوله و حفاری میادین با شرکت‌های داخلی ایران شریک شوند.

ایران قصد دارد با ارائه مشوق‌های بیشتر شرکت‌های خارجی را در ازای تبادل فن آوری و مدیریت به حضور در پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک در ایران ترغیب کند.

شش قدرت جهانی شامل انگلیس، فرانسه، آلمان، چین، روسیه و آمریکا امیدوارند تا ضرب‌الاجل ۳۰ ژوئن درباره برنامه هسته‌ای با ایران به توافق برسند که می‌تواند به لغو تحریم‌ها علیه صنعت نفت ایران منجر شود.

شرکت نفتی شل حدود دو میلیارد دلار بدهی نفتی به ایران دارد که در نتیجه دریافت نفت و عدم پرداخت پول آن به دلیل وجود تحریمها، ایجاد شده است.

تحریمهای غرب صادرات نفت ایران را بیش از ۵۰ درصد کاهش داده و از ۲.۵ میلیون بشکه در سال ۲۰۱۲ به حدود روزانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه رسانده است.

کاهش درآمدهای نفتی ایران باعث شده که سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید توسعه میادین نفتی و پرداخت پول واردات تجهیزات و خدمات مورد نیاز برای فعال نگه داشتن پروژه‌های نفتی دشوار شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا