ایجاد شبکه‌های ارتباطی برای ارایه سرویس‌های ارزش افزوده

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) رضا تقی‌پور – وزیر پیشنهادی ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات – با بیان این مطلب اظهار کرد: وجود ۱۳۰ هزار کیلومتر فیبر نوری و همچنین توسعه شبکه IP به شبکه‌های پرظرفیت ارتباطی امکان ایجاد شبکه ملی اطلاعات را فراهم کرده است.وی افزود: راه‌اندازی شبکه‌های پشتیبان برای مواقع بحرانی …

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) رضا تقی‌پور – وزیر پیشنهادی ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات – با بیان این مطلب اظهار کرد: وجود ۱۳۰ هزار کیلومتر فیبر نوری و همچنین توسعه شبکه IP به شبکه‌های پرظرفیت ارتباطی امکان ایجاد شبکه ملی اطلاعات را فراهم کرده است.
وی افزود: راه‌اندازی شبکه‌های پشتیبان برای مواقع بحرانی و حوداث و تکمیل و توسعه ارتباطات پرسرعت با شبکه‌های جهانی با همکاری بخش‌های ذی‌ربط از جمله اقداماتی است که باید برای این منظور انجام شود.
تقی‌پور درباره برنامه‌های تدوین شده برای بخش تلفن همراه گفت: پرداختن موثر به این بخش از طریق راه‌اندازی آزمایشگاه های تخصصی، ایجاد و توسعه نهضت نرم‌افزاری و تولید دانش و همچنین تربیت نیروی انسانی ماهر و صاحب دانش از جمله برنامه‌هایی است که به طور جدی پیگیری خواهد شد.
او با بیان این مطلب که این شبکه هم‌اکنون امکان ارایه خدمات ارزش افزوده را دارد، خاطر نشان کرد: افزایش متوسط میزان موفقیت مکالمات در شبکه تلفن همراه و افزایش پوشش استاندارد شبکه از دیگر برنامه‌هایی است که به منظور ارایه خدمت رسانی مطلوب بر مردم اجرا خواهد شد.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات وضعیت تلفن ثابت را از نظر کمیت و کیفیت مناسب ارزیابی و تصریح کرد: در حال حاضر و با تلاش‌های صورت گرفته، تمامی شهرها و روستاهای بالای ۵۰ خانوار و همچنین بیش از ۸۶ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نعمت تلفن خانگی به روز بهره‌مند شده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به اقدامات صورت گرفته، تأمین تلفن ثابت برای همه خانوارهای روستایی، افزایش خدمات ارزش افزوده و افزایش متوسط میزان موفقیت مکالمات در شبکه تلفن ثابت از جمله برنامه‌هایی است که برای این بخش تدوین شده است.  

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا