وانت ضعیف و ارزان فیات در تست تصادف(+فیلم و عکس)

لاتین انکپ نسخه های تک و دو کابین فیات استرادا و رم ۷۰۰ را بررسی کرده و هر دو پیکربندی در تست های تصادف و ایمنی فقط یک ستاره دریافت کرده اند.

موبنا فیات استرادا و رم ۷۰۰ دو وانت پیکاپ با شاسی مشابه هستند که از رقبای آنها در بازار هدف می توان به فورد ماوریک و هیوندای سانتاکروز اشاره کرد. برنامه ارزیابی خودروهای جدید (انکپ) برای آمریکای لاتین و کارائیب به تازگی این وانت پیکاپ ها که زیر نظر شرکت خودروسازی استلانتیس تولید می شوند را از نظر ایمنی در تصادفات بررسی کرده است.

 

 

تست تصادف فیات استرادا و رم ۷۰۰

فیات استرادا و رم ۷۰۰ عملکردی ضعیف در این زمینه از خود نشان داده و تنها یک ستاره از پنج ستاره ممکن را کسب کرده اند. لاتین انکپ نسخه های تک و دو کابین این وانت ها را بررسی کرده و هر دو پیکربندی در تست های تصادف و ایمنی فقط یک ستاره دریافت کرده اند.

به گفته لاتین انکپ، بدنه خودروها ناپایدار و ناتوان در تحمل فشار تصادفات بوده اند. طی تست های تصادف جانبی، هر دو مدل روی دو چرخ خود بلند شده و نسخه تک کابین نزدیک به واژگونی بوده است.

در زمینه حفاظت از سرنشینان در برابر ضربه شلاقی تفاوت قابل توجهی وجود داشته است. وانت تک کابین امتیاز ضعیف – کمترین امتیاز ممکن – را دریافت کرده، اما نسخه دو کابین امتیاز خوب – بیشترین امتیاز ممکن – را کسب کرد.

مساله دیگر این بود که کیسه های هوای جانبی تنها در مدل دو کابین به صورت استاندارد وجود داشت. همچنین، آنها به درستی در تست تصادف جانبی با ستون عمل نکرده و حسگرها محافظت ضعیفی از سر و سینه آدمک را نشان دادند.

برای آشنایی با مشخصات فنی و قیمت فیات استرادا این لینک را مطالعه کنید.

نتایج ضعیف فیات استرادا و رم ۷۰۰ با نداشتن ویژگی های ایمنی مانند ترمز اضطراری خودکار، سامانه های پشتیبانی از رانندگی بین خطوط، و سامانه تشخیص نقطه کور نیز در ارتباط بوده است.

از نظر امتیازهای خام، نمونه تک کابین وانت در زمینه محافظت از سرنشینان بزرگسال امتیاز ۴۷ درصد، در زمینه محافظت از سرنشینان کودک امتیاز ۲۲ درصد، در زمینه محافظت از کاربران آسیب‌پذیر حاضر در جاده مانند عابران پیاده و دوچرخه‌سواران امتیاز ۴۰ درصد و در زمینه ویژگی های ایمنی موجود در خودرو امتیاز ۴۲ درصد را کسب کرده است.

نسخه دو کابین در برخی موارد عملکردی بهتر داشته و در برخی دیگر بدتر بوده است. در همین راستا، امتیاز ۴۱ درصد برای محافظت از سرنشینان بزرگسال، امتیاز ۵۳ درصد برای محافظت از سرنشینان کودک، امتیاز ۴۰ درصد برای محافظت از کاربران آسیب‌پذیر حاضر در جاده مانند عابران پیاده و دوچرخه‌سواران و امتیاز ۴۹ درصد برای ویژگی های ایمنی موجود در خودرو کسب شده است.

 منبع: عصرایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا