پایه های عکاسی خبری مدرن در دوره ویکتوریا! (+عکس)

عکاسی اسکاتلندی، ماهنامه ای به نام “زندگی خیابانی در لندن” (Street Life in London) را بین سال های ۱۸۷۶ تا ۱۸۷۷ منتشر کرد که پایه های عکاسی خبری مدرن را بنا نهاد.

موبنا – در اواسط دهه ۱۸۷۰، عکاسی اسکاتلندی به نام جان تامسون زندگی روزانه افراد فقیر و بی خانمان و تلاش آنها برای ادامه زندگی در شهر لندن را طی مجموعه ای از عکس ها به تصویر کشید که پایه های عکاسی خبری مدرن را بنا نهاد.

تامسون با همکاری روزنامه‌نگاری به نام آدولف اسمیت، ماهنامه ای به نام “زندگی خیابانی در لندن” (Street Life in London) را بین سال های ۱۸۷۶ تا ۱۸۷۷ منتشر کرد.

عکس هایی که تامسون ثبت کرد، زندگی واقعی در لندن دوره ویکتوریا را نشان داده و در آن فقیرترین فقرا و این که چگونه برای بقا تلاش می کنند، به تصویر کشیده شده اند. مصاحبه هایی که اسمیت با سوژه های عکاسی خیابانی انجام می داد، اغلب گویش ها و عبارات منحصر به فرد دنیایی که اکنون مدت هاست فراموش شده است را حفظ می کرد و عکس های جذاب تامسون به متن او اعتبار می بخشید.

سیاه و سفید از واقعیت خیابان

تامسون و اسمیت عکس های سیاه و سفید و مصاحبه های انجام شده را در قالب کتابی در سال ۱۸۷۸ منتشر کردند که تصاویر رنگی شده زیر از این کتاب گرفته شده اند.

به گفته تام مارشال که رنگی کردن این عکس ها را انجام داده است، عکس های رنگی شده می توانند فرصت درگیر کردن هرچه بیشتر مخاطبان مدرن با سوژه های قدیمی را فراهم کنند. رنگ می تواند جزئیات پنهان در عکس های قدیمی که اغلب در رنگ های سیاه و سفید گم می شوند را آشکار کند. این موجب می شود تا بیننده مکث کرده و با دقت بیشتری به عکس نگاه کند.

البته این بدان معنا نیست که عکس های قدیمی اصلی به خودی خود جذاب نیستند، اما مارشال بر این باور است که رنگ و مقداری ترمیم موجب می شود تا بیننده زمان بیشتری را برای نگاه کردن به عکس و خواندن متن همراه آن اختصاص دهد.

 

 منبع: عصرایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا