واااای! این اون نیست!

خیلی از تبلیغاتچی ها دوست دارند این را از زبان مخاطبان شان بشنوند، آن هم چند ثانیه بعد از مشاهده تبلیغ شان؛ اگر این اتفاق افتاد آنها در جلب توجه مخاطب به تبلیغ موفق بوده اند.

موبنا – این موفقیتی است که اخیرا نصیب تیم تبلیغاتی تپسی شده است.

وقتی اولین بار سوار بر ماشین در یکی از اتوبان های شهری تهران به بیلبوردی با این نوشته رسیدید، نتوانسته اید به آن نگاه نکنید: سئول تا استانبول ۴ هزار تومان.

واااای! این اون نیست!

اما این سئول نه پایتخت کره جنوبی و آن استانبول نه بزرگ ترین شهر ترکیه که هر دو خیابان هایی در تهران هستند: این، اون نیست.

 

از خراسان تا کردستان، از قزوین تا کرمان، از پاکستان تا ترکمنستان و … عناوین تابلوهای تبلیغی دیگری هستند که تپ سی برای استفاده از تکنیک غافلگیری، از آنها استفاده کرده است.

واااای! این اون نیست!

در انتخاب مسیرها نیز به یک نکته کلیدی توجه هوشمندانه شده است: مسیرهایی نه چندان دور از هم تا “تپ سی” بتواند قیمت پایین و رقابتی خدماتش را به رخ بکشد.

یکی دیگر از قواعد تبلیغات، زنجیره سازی است؛ بدین معنا که واژه های استفاده شده در متن تبلیغات، ما به ازای بیرونی داشته باشند. این اصل در تبلیغات اخیر تپ سی رعایت شده است و اسامی خیابان ها و میدان ها، در عالم واقع نیز وجود خارجی دارند و بدین سان هر شهروندی که به این معابر می رود یا نام شان را می شنود، امکان دارد یاد تپ سی بیفتند.

در مجموع می توان کمپین اخیر تپ سی را جزو تبلیغات به یاد ماندنی تپ سی دانست و البته این که آیا در عمل نیز نتیجه داده و منتهی به افزایش فروش تپ سی هم شده یا خیر، سوالی است که پاسخ اش برای ما مشخص نیست.

 منبع: آکادمی فروش

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا