صادرات سیب ممتاز ایرانی به نام پاکستان!

رحمان علیزاده که از ارومیه بار سیب برای تخلیه در مرز شلمچه به منظور صادرات به عراق در کامیون خود دارد، در این باره گفت: دو روز است بدون هیچ امکانات اولیه‌ای در پشت دروازه ورودی پایانه شلمچه رها شده‌ایم و هیچ امنیتی نیز نداریم. وی افزود: در روز روشن و جلوی چشمان ما افراد …

رحمان علیزاده که از ارومیه بار سیب برای تخلیه در مرز شلمچه به منظور صادرات به عراق در کامیون خود دارد، در این باره گفت: دو روز است بدون هیچ امکانات اولیه‌ای در پشت دروازه ورودی پایانه شلمچه رها شده‌ایم و هیچ امنیتی نیز نداریم.

وی افزود: در روز روشن و جلوی چشمان ما افراد موتورسوار اقدام به سرقت از کامیون‌ها و حتی بار ما می‌کنند و جرات دفاع از خود نداریم.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حضور در پایانه نیز افرادی اقدام به بردن مقداری از بار ما می‌کنند و کسی حاضر به همکاری برای جلوگیری از اتفاقات نیست.

شاپور محمدی نیز دیگر کامیون‌دار که از کردستان بار سیب آورده، می‌گوید: مرز شلمچه نیازمند مدیریت جدی است و وضعیت فعلی غیرقابل تحمل است.

وی افزود: اکثر کامیون‌داران به هیچ عنوان حاضر به حمل بار برای مرز شلمچه نیستند، چون این مرز فاقد مدیریت صحیح و امنیت است.

وی خاطرنشان کرد: رانندگان کامیون‌ها بایستی شبانه‌روز در صحرای شلمچه بدون آب، سرویس بهداشتی و غذا بمانند تا شاید نوبت تخلیه به آنها بدهند و این واقعا غیرقابل تحمل است.

وی افزود: برخی افراد که با موتورسیکلت خود به محل صف کشیدن کامیون‌ها در نزدیکی ورودی به مرز شلمچه مراجعه می‌کنند متاسفانه نسبت به برداشتن برخی قطعات کامیون‌ها و همچنین دست زدن به کالاها اقدام می‌کنند که این موضوع مشکلاتی را برای رانندگان ایجاد کرده است.

نعمت رنجبر دیگر کامیون‌دار مستقر در شلمچه نیز گفت: ای کاش مسئولان به فکر سامان دادن و تامین امنیت بار صادرکنندگان باشند.

وی که از کامیاران بار سیب برای عراق حمل کرده است، افزود: این آخرین باری است که به شلمچه می‌آیم، چون واقعا اینجا وضعیت خوبی ندارد.

وی گفت: بار سیب نمونه و ممتاز ایرانی را که با زحمت فراوان کشاورزان به بار نشسته، اینجا می‌آوریم متاسفانه به دلایلی نامعلوم تحت عنوان سیب ترکیه و یا پاکستانی صادر می‌شود تا عراقی‌ها اجازه ورود بدهند.

مصطفی جواهری از کرمانشاه نیز می‌گوید: صادرکنندگان سیب با ترفندهای مختلف بار را به عراق صادر می‌کنند.

وی افزود: برخی وقت‌ها با گذاشتن میوه و یا بار دیگری در جلوی درب کامیون سیب را با عنوان میوه کیوی و یا… صادر می‌کنند.

وی مهم‌ترین مشکل کامیون‌داران در شلمچه را امنیت عنوان کرد و گفت: وضعیت نامناسب فعلی انگیزه را به طور کلی برای حمل کالا به مقصد شلمچه از همه فعالان حمل و نقل گرفته است.

وی ادامه داد: مسئولان خوزستانی اگر به فکر اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی و تجاری مرز شلمچه هستند، برای تامین امکانات و امنیت کامیون‌داران هر چه سریع‌تر چاره‌جویی کنند.

۱۷۶/

دکمه بازگشت به بالا