تصمیم‌گیری کمیسیون تنظیم مقررات درباره تعرفه‌های وایمکس

محمدتقی خاکی – مدیر عامل شرکت مبین‌نت – در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که کلیه سهام شرکت مبین‌نت داخلی است اظهار کرد:۶۰ درصد سهام مرتبط با وایمکس برای شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران بود که از این میزان قصد انتقال ۴۰ درصد سهام خود را به شرکت ارتباطات …

محمدتقی خاکی – مدیر عامل شرکت مبین‌نت – در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که کلیه سهام شرکت مبین‌نت داخلی است اظهار کرد:۶۰ درصد سهام مرتبط با وایمکس برای شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران بود که از این میزان قصد انتقال ۴۰ درصد سهام خود را به شرکت ارتباطات سیار دارد و ۲۰ درصد دیگر متعلق به شرکت ارتباطی پایا و ۲۰ درصد سهام نیز برای شرکت توسعه پژوهشی ناجی است.

وی گفت:علاوه بر خدمات اینترنت بی‌سیم امکان ارائه شبکه VPN و سرویس صوتی برروی شبکه IP را در این سرویس و ارائه وا‌یمکس فراهم می‌کنیم.

خاکی ادامه داد: تعرفه‌ها را براساس قیمت تمام شده، قیمت بازار و ظرفیت‌های مخابراتی ارائه می‌دهیم که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات باید براساس جدول تهیه شده در نهایت در این رابطه تصمیم‌گیری ‌کند.

وی درباره مشکلات ارائه این سرویس گفت:‌ عمده مشکلات‌مان در این زمینه توسعه شبکه است، به دلیل این که برای ارائه این سرویس به تعداد زیادی سایت نیاز داریم که در برخی جاها سایت را اجاره کرده و در بعضی جاها مجبور به خرید آن‌ها شدیم.

خاکی هم‌چنین درباره تجهیزات وایمکس تصریح کرد: ‌برای ورود تجهیزات وایمکس محدودیتی نداریم اما تولید این نوع تجهیزات محدود بوده و بیش‌تر از کشورهای چین، ژاپن و کره وارد می‌شوند.

مدیر عامل شرکت مبین‌نت درباره ورود همراه اول و خرید ۴۰ درصد سهام این شرکت تصریح کرد: قرارداد هنوز در دفاتر ثبت اسناد رسمی به ثبت نرسیده است و تا زمانی که امضا نشود، معامله قطعی نیست و به ازای هر ۲۰ سهم یک نفر به‌عنوان هیات مدیره انتخاب می‌شود، یعنی شرکت ارتباطات سیار با داشتن ۴۰ درصد سهم می‌تواند دو نفر را به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت اعلام کند.

هم‌چنین پیش از این مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران با اشاره به خریداری سهام شرکت مبین‌نت – ارایه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم – گفته بود: ما ۴۰ درصد از سهام مدیریتی این شرکت را خریداری کردیم و با توجه به اینکه مشکل عمده مبین‌نت نبود امکان وجود سایت‌های BTS برای آن‌ها بود، بنابراین این شرکت نیز می‌تواند با ما توسعه را انجام داده و ما با استفاده از سایت‌های بهتر و سریع‌تر در این زمینه اقدام خواهیم کرد.

وحید صدوقی با بیان این که پیش‌بینی می‌کنیم از خردادماه سال جاری ارائه اینترنت پرسرعت بی‌سیم را در همراه اول داشته باشیم، گفته بود: ما در توسعه و نگه‌داری سایت‌هایمان به‌ویژه در تهران با مشکلاتی مواجه شدیم و توسعه شبکه با مشکلات صورت می‌گیرد؛ ما از رگولاتوری درخواست مجوز وایمکس کردیم ولی به دلیل اتمام زمان آن با این موضوع موافقت نکردند و ما نیز مجبور به خرید سهام مبین‌نت شدیم و مشارکت ما به نفع مخابرات ایران است و در رابطه با این موضوع کاهش هزینه خواهیم داشت.
۱۶۱/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا