کیفیت و کمیت مکالمات شبکه‌های ثابت و سیار افزایش می‌یابد

راه‌اندازی شبکه سیگنالینگ کشوربه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) محمدباقر ظهوری فر – مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت – با بیان این مطلب، اظهار کرد: اجرای این پروژه از اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد از تجهیزات آن نصب و راه‌اندازی شده است.وی افزود: ایجاد شبکه یکپارچه سیگنالینگ کشور یکی …

راه‌اندازی شبکه سیگنالینگ کشور
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) محمدباقر ظهوری فر – مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت – با بیان این مطلب، اظهار کرد: اجرای این پروژه از اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد از تجهیزات آن نصب و راه‌اندازی شده است.
وی افزود: ایجاد شبکه یکپارچه سیگنالینگ کشور یکی از تکالیف برنامه چهارم توسعه کشور بود که تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
او خاطر نشان کرد: با توجه به رشد فن‌آوری‌های نوین به منظور پشتیبانی نیازمندی‌های آینده کشور در حوزه شبکه‌های نسل جدید (NGN)، هسته مرکزی این شبکه با استفاده از فن‌آوری IP طراحی شده است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: این پروژه در ۱۶ نقطه از هشت منطقه مخابراتی اصلی کشور نظیر، تهران، بابل، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، شیراز، همدان اجرا شده تا امکان قطعی در آن نزدیک به صفر شود.
وی ادامه داد: با اجرای این پروژه تمامی سینگال‌هایی که در حال حاضر در شبکه ملی کشور از قبیل، شبکه زیرساخت، تمام اپراتورها و شبکه بین‌الملل در حال عبور است، به صورت یکپارچه از این شبکه عبور خواهد کرد و امکان مدیریت متمرکز بر آن از نقطه تهران و اصفهان نیز فراهم شده است.
محمدباقر ظهوری‌فر درباره دیگر مزایای اجرای شبکه یکپارچه سیگنالینگ کشور گفت: با اجرای این پروژه، کیفیت و کمیت مکالمات در همه شبکه‌های ثابت و سیار در حوزه ارتباطات ملی و بین‌المللی تا سطح استانداردهای جهانی افزایش خواهد یافت.
وی تأکید کرد: همچنین با فعال شدن شبکه یکپارچه سیگنالینگ کشور، انعطاف‌پذیر بسیاری درباره ارایه سرویس رومینگ بین الملل از سوی اپراتورهای تلفن همراه به‌وجود خواهد آمد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا