یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

در بخش‌ هایی از فضای داخلی، لوله‌ ها با مجموعه‌ ای از میزها و صندلی‌ هایی که شکل لوله‌ ها را تقلید می کنند ادغام شده و فضای کلی را لایه‌ بندی می‌ کنند تا ترکیبی متفاوت ایجاد شود. مساحت کلی پروژه 1100 متر مربع گزارش شده است.

موبنا؛ محمدمهدی حیدرپور – شرکت معماری چینی X+Living طرح الهام گرفته از انقلاب صنعتی خود را برای آزمایشگاه ایده‌ های پاورلانگ که یک مرکز تجاری چند منظوره در شانگهای است، ارائه می‌ دهد.

این پروژه بازسازی خود را به عنوان تلفیقی از زیبایی شناسی مینیمالیستی و صنعتی نشان می دهد: دیوارهای تماما سفید با مخازن شناور، لوله های صورتی و سکوهای پیاده روی گسترده تزئین شده اند. بتن تمیز و صاف نیز فضای داخلی منحصر به فرد طراحی شده برای این مجموعه را تکمیل می کند.

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

تیم معماران چینی تخته های کف ساختمان اصلی که در واقع فضایی دو طبقه ای بود را تخریب و آن را به یک فضای واحد با ارتفاع حدود 9 متر تبدیل کردند. این شرکت در ادامه با تکیه بر رویکرد مینیمالیستی سطح زمین را بازسازی و مجموعه ‌ای از اتاق ‌ها با مخازن شناور را طراحی کرد؛ جایی که مشتریان می‌ توانند از تجربه خرید ویژه خود لذت ببرند.

در بخش‌ هایی از فضای داخلی، لوله‌ ها با مجموعه‌ ای از میزها و صندلی‌ هایی که شکل لوله‌ ها را تقلید می کنند ادغام شده و فضای کلی را لایه‌ بندی می‌ کنند تا ترکیبی متفاوت ایجاد شود. مساحت کلی پروژه 1100 متر مربع گزارش شده است.

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

یک جای متفاوت در شانگهای! (+عکس)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال کنید @ اینستاگرام