اگر مدت ها یک کراس اوور متفاوت و غیر تکراری ندیده اید! (+عکس)

آنچه در کابین مشاهده می شود شایسته نام جگوار است و در این رابطه دقت خاصی نیز مدنظر تولیدکننده قرار داشته است…

موبنا جگوار آی-پیس زمانی که در سال ۲۰۱۸ رونمایی شد به خاطر طراحی متفاوتش محل نقدهای بسیاری قرار داشت. از سوی دیگر نیز به عنوان نخستین جگوار تمام الکتریکی اثر مهمی در پیشرفت خودروساز مذکور در این بخش از بازار داشت. در ۲۰۱۹ نیز جایزه سال خودروی اروپا را به خود اختصاص داد تا ماموریت خود را در مجموعه جگوار به نحو شایسته انجام داده باشد.

اکنون مدل ۲۰۲۲ آی-پیس اچ اس ائی در بازار آمریکا با قیمت حدود ۷۳ هزار دلار عرضه می شود که جذابیت های یک خودروی زیبا و فناورانه را به شکلی خاص ارائه می شود.

بازهم آن طراحی خاص بویژه از ستون آخر تا چراغ های اصلی تکرار شده و می تواند برای دقایقی بیننده را درگیر خطوط و زوایای متفاوت خود کند.

در بخش پیشرانه از دو تپنده الکتریکی با مجموع خروجی ۳۹۴ اسب بخار و گشتاور ۶۹۴  نیوتن متر استفاده شده است. با رینگ های ۲۰ اینچی آلومینیومی، جگوار آی-پیس اچ اس ائی طی ۴.۵ ثانیه از حالت توقف به سرعت ۹۶ کیلومتر برساعت می رسد. رینگ های ۲۲ اینچی در حالت آپشن قابل ارائه است.

جگوار آی-پیس اچ اس ائی

انرژی مورد نیاز پیشرانه از بسته باتری لیتیم-یون با ظرفیت ۹۰ کیلووات ساعت تامین می شود تا برد حرکتی ۳۷۷ کیلومتر در اختیار آی-پیس قرار بگیرد. باتری از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می کند و زمان لازم برای شارژ کامل با شارژ معمولی ۱۲.۹ ساعت برآورد شده است. با استفاده از شارژر دی سی سریع، می توان ظرفیت باتری را طی ۳۰ دقیقه از ۳۰ به ۸۰ درصد رساند. اگر مالک خودرو عجله هم داشته باشد؛ طی ۱۵ دقیقه انرژی مورد نیاز برای پیمایش ۱۰۰ کیلومتر توسط شارژ سریع دی سی در باتری ذخیره می شود.

وزن جگوار آی-پیس ۲۱۷۰ کیلوگرم گزارش شده است.

آنچه در کابین مشاهده می شود شایسته نام جگوار است و در این رابطه دقت خاصی نیز مدنظر تولیدکننده قرار داشته است. از فناورانه های آی-پیس باید به نمایشگر ۱۰ اینچی لمسی تنظیمات سیستم سرگرمی، نمایشگر ۱۲.۳ اینچی اطلاعات کیلومتر، پشتیبانی از اندروید اوتو و اپل کارپلی بی سیم، شارژر بی سیم، سیستم صوتی از برند حرفه ای مریدین اودیو، تنظیم الکتریکی ۱۶ جهته صندلی ها، گرم کن و تهویه صندلی ها و … اشاره کرد.

در بخش ایمنی نیز مواردی مانند: سطح ۲ رانندگی خودران، کروز کنترل تطبیقی، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط، نمایش نقاط کور دید راننده و شناسایی هوشمند علائم ترافیکی مسیر به عنوان آپشن استاندارد اشاره کرد.

 منبع: عصرایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا