مهاجرت مشترکین رایتل و ایرانسل به اپراتور همراه ‌اول

روند مهاجرت مشترکان دو اپراتور ام.تی.ان-ایرانسل و رایتل به اپراتور همراه اول، باعث شد تا این اپراتور با اختلاف قابل‌توجهی بیشترین آمار جذب ترابردپذیری را در میان اپراتورهای تلفن‌همراه به ‌خود اختصاص دهد.

موبنا؛ مریم عباسی – جدیدترین گزارش در حوزه ترابردپذیری نشان می‌دهد همراه اول با جذب ۸۱ هزار و ۹۱۷ مشترک تنها اپراتوری است که توانسته تا ۱۹ شهریور ماه با حفظ تعداد مشترکان، روند مثبتی در ترابردپذیری داشته باشد.

همان‌طور که جدول ارائه ‌شده قابل‌مشاهده است، همراه اول با جذب ۶۹۹ هزار و ۵۹۶ مشترک، در مقابل خروج ۶۱۷ هزار و ۶۷۹ مشترک، توانسته به تراز مثبت ۸۱ هزار و ۹۱۷ مشترک دست یابد.

این آمار در حالی است که دو اپراتور دیگر یعنی ام.تی.ان-ایرانسل و رایتل هر دو با توجه به سطح خدمات پایین‌تر نسبت به همراه اول، با خروج معنادار مشترکین یا به‌عبارت‌دیگر با تراز منفی مواجه شده‌اند.

مهاجرت مشترکین رایتل و ایرانسل به اپراتور همراه ‌اول

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد رایتل با تراز منفی ۸۰ هزار و ۴۲۵ مشترک، بیشترین تعداد مشترکین را تا اواخر شهریور ماه سال جاری از دست داده است. بر این اساس رایتل ۱۴۶ هزار و ۶۳۵ مشترک از دست داده و در مقابل صرفاً ۶۶ هزار و ۲۱۰ مشترک ورودی داشته است.

رتبه منفی بعدی مربوط به ام.تی.ان-ایرانسل است که این اپراتور نیز با تراز منفی، بازنده طرح ترابردپذیری شماره‌های همراه بوده است؛ به‌طوری‌که تعداد مشترکین وارد شده به این اپراتور ۶۶۹ هزار و ۴۳۱ مورد بوده، درحالی‌که بیش از ۶۷۰ هزار و ۹۲۵ مشترک از این اپراتور مهاجرت کرده‌اند.

درخصوص تاریخچه ترابردپذیری نیز بد نیست بدانید «ترابردپذیری شماره‌ی همراه» نخستین بار پنج سال پیش در اختیار مشترکان قرار گرفت. این خدمت به مشترکان تلفن همراه امکان می‌دهد بی‌نیاز به تغییر شماره‌ی خود، بین خدمات‌دهندگان تلفن همراه (اپراتورهای موبایل) جابه‌جا شوند. به‌عنوان‌مثال فردی که قبل از این به خاطر پیش‌شماره‌ی ۰۹۱ لزوماً مشترک رایتل بود حالا می‌تواند با حفظ این شماره، به‌دلخواه خود از هر یک از دو اپراتور دیگر (همراه اول و ایرانسل) خدمات بگیرد و مشترک آن‌ها شود. البته این فناوری چیز جدیدی نیست و بیش از ۱۵ سال پیش اولین بار در بریتانیا عملی شده و در حال حاضر در بسیاری از کشورها اجرا می‌شود. هدف اصلی این طرح بهبود کیفیت تجربه‌ی مشتریان است. در ایران نیز راه‌اندازی آزمایشی ترابردپذیری در دهه‌ی فجر ۱۳۹۴ صورت گرفت. بهره‌برداری تجاری آن نیز ابتدا ۲۷ اردیبهشت ۹۵ تعیین‌شده بود، ولی با تأخیرهایی که خورد نهایتاً در ۳۱ مرداد ۹۵، مصادف با هفته‌ی دولت آغاز شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا