چانگان سی اس۳۵ پلاس؛ تغییرات عمیق از ظاهر تا کابین (+عکس)

این محصول با نام سی اس۳۵ پلاس در بازار چین از ۱۰۷۰۰ تا ۱۷ هزار دلار قیمت دارد که در ادامه مطلب نگاهی به ویژگی های آن خواهیم داشت.

موبنا؛ مازیار دانیالی –  سی اس۳۵ محصولی از چانگان است که بواسطه حضور در بازار ایران کاملا برای مخاطبان داخلی شناخته شده، است. رونوشت جدید و نسخه بروزرسانی شده این محصول با نام سی اس۳۵ پلاس در بازار چین از ۱۰۷۰۰ تا ۱۷ هزار دلار قیمت دارد که در ادامه مطلب نگاهی به ویژگی های آن خواهیم داشت.

طراحی

همانطور که در نمای ظاهری خودرو مشاهده می شود اثری از سی اس۳۵ برجای نمانده و یک لباس کاملا جدید برای این کد تولیدی در مجموعه چانگان انتخاب شده است. خودرو کاملا مدرن و به اصطلاح امروزی شده و در تمامی قسمت ها این تغییرات قابل مشاهده است.

از منظر ابعاد برابر با ۴۳۳۵ میلیمتر در طول، ۱۸۲۵ میلیمتر در عرض و ۱۶۶۰ میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته و فاصله بین محورهای آن نیز برابر با ۲۶۰۰ میلیمتر است. فاصله خودرو از زمین برابر با ۱۸۰ میلیمتر و وزن خالص از ۱۳۵۰ تا ۱۴۳۵ کیلوگرم محاسبه شده است.

رینگ ها با توجه به تریم در اندازه های ۱۶، ۱۷ و ۱۸ اینچی ارائه می شوند.

پیشرانه

در این قسمت با توجه به تریم از نمونه ۱.۴ لیتری توربو با ۱۵۸ اسب بخار خروجی و گشتاور ۲۶۰ نیوتن متر یا نمونه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی با ۱۲۸ اسب بخار خروجی و گشتاور ۱۶۱ نیوتن متر استفاده شده است. شاخص مصرف سوخت موتور ۱.۴ لیتری توربو برابر است با ۸.۸ لیتر در شهر، ۴.۹ لیتر در بزرگراه و ۶.۴ لیتر در حالت ترکیبی. این شاخص برای موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی برابر با ۸.۶ لیتر در شهر، ۵.۲ لیتر در بزرگراه و ۶.۳ لیتر در حالت ترکیبی.

در بخش جعبه دنده نیز موتور توربو با نمونه ۷ سرعته دی سی تی هماهنگ می شود و نمونه ۱.۶ لیتر با جعبه دنده ۵ سرعته دستی هماهنگ می شود.

کابین

طراحی بروز کابین سی اس۳۵ پلاس به همراه امکاناتی مانند: نمایشگر لمسی سیستم سرگرمی و نشانگر دیجیتال آمپر، سیستم تهویه غیر اتوماتیک در تمام تریم ها، بلوتوث، سیستم مسیریابی با مکان یاب ماهواره ای، تنظیم الکتریکی صندلی راننده و سرنشین، استراحتگاه دست، پاور ویندوز، سنسور باران، نورپردازی داخلی و … عرضه می شود.

ایمنی

در این قسمت می توان به مواردی شامل: رادار پارک جلو و عقب، ای بی اس، ایی بی دیی، دستیار ترمز، سیستم پایداری الکترونیکی، ترمز اضطراری، دستیار حرکت در سربالایی و سرپایینی، نور بالای تطبیقی، کروز کنترل، ایزوفیکس و… اشاره کرد.

 منبع: عصرایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا