فیس لیفت جدید از شاسی بلند آشنای سانگ یانگ در بازار ایران (+عکس)

موبنا؛ مازیار دانیالی –  رکستون یکی از برندهای فعال در گروه سانگ یانگ است که اولین بار در سال ۲۰۰۱ میلادی و بر اساس کلاس ام مرسدس بنز معرفی شد. به عنوان یک شاسی بلند میان سایز امکانات مناسبی را برای رانندگی در شهر و ماجراجویی در آفرود پیش روی مشتریان قرار داده است و البته مدلی از نسل اول آن سابقه حضور گسترده در بازار ایران را نیز دارد.

نسل اول رکستون از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۷ تولید شد که طی این مدت طولانی فیس لیفت هایی را نیز پشت سر گذاشت. نسل دوم نیز از ۲۰۱۷ تا کنون در کاتالوگ فروش سانگ یانگ قرار دارد.

۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ نمای جلو

۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ نمای عقب

۲۰۰۹ نمای جلو

۲۰۱۶ نمای جلو

۲۰۱۶ نمای عقب

۲۰۱۸ نمای جلو

۲۰۱۸ نمای عقب

به تازگی تصاویری از فیس لیفت جدید رکستون منتشر شده که تغییرات مهمی را در بخش دماغه همراه خود دارد. چراغ های اصلی گرافیک داخلی جذابی را همراه خود دارند که همانند محصولات روز صنعت خودرو ترکیبی از هالوژن و ال ایی دیی است. این چراغ های در مقایسه با مدل قبلی اثرگذاری بیشتری دارند.

همانطور که مشاهده می کنید ظاهر گریل(جلوپنجره) نیز کاملا بروز شده تا از آن نمونه باریک و معمولی قبلی جدا شده و یک فضای گسترده با عناصر کرومی و بافت بارانی را به نمایش بگذارد. این بخش در قابی ضخیم دارای پوشش کرومی آینه ای قرار گرفته که حس یک محصول لوکس و با کیفیت را انتقال می دهد.

بامپر(سپر) نیز تغییرات جزئی را همراه خود دارد تا در مجموعه این دماغه بسیار بهتر از مدل قبلی رکستون باشد.

در نمای عقب نیز الگوی چراغ های اصلی بهبود یافته و با یک نوار براق کرومی به یکدیگر متصل شده اند. اینجا هم تغییرات اعمالی کاملا موفق هستند.

در فضای داخل کابین؛ تلاش سانگ یانگ بر بهبود کیفیت مواد متمرکز بوده است. فرمان ۴ پره ای جدید، سوکت برق ۱۲ ولت و دو پورت یو اس بی برای ردیف دوم و بهبود طراحی صندلی ها بویژه در ردیف دوم و سوم از جمله ویژگی های جدید محسوب می شود.

نمایشگر دیجیتال ۱۲.۳ اینچی در قسمت نشانگر آمپر، نمایشگر ۸ اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی با پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو از جذابیت های فناورانه کابین جدید محسوب می شوند.

در قسمت ایمنی نیز مواردی مانند: دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین پارک با نشانگرهای فعال، فرمان برقی جدید، کروز کنترل تطبیقی هوشمند، نمایش نقاط کور دید راننده، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط، شناسایی علائم ترافیکی مسیر، ترمز اضطراری، سنسورهای برخورد از جلو و عقب قابل اشاره هستند.

در بخش پیشرانه از نمونه دیزل با استاندارد یورو۶ استفاده شده که موتور ۴ سیلندر ۲.۲لیتری ۲۰۲ اسب بخار خروجی دارد و گشتاور نیز برابر با ۴۴۰ نیوتن متر است. این مجموعه با جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است. متوسط مصرف سوخت این پیشرانه برابر با ۸.۳ لیتر برای هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی است.

 منبع: عصرایران
خروج از نسخه موبایل