فرمول ژاپنی در معرفی یک سدان جذاب با قیمت رقابتی! (+عکس)

مجله آنلاین موبنا؛ مازیار دانیالی – اکورد یکی از برندهای باسابقه و فعال در مجموعه هوندا است که از سال ۱۹۷۶ تا کنون روی خط تولید قرار دارد و ۱۰ نسل از آن ارائه شده است! این خودرو در کلاس های متنوعی شامل کامپکت، میان سایز و همچنین گرند تورر معرفی شده و از منظر استایل بدنه نیز شامل مدل های ۳ و ۵ درب هاچ بک، ۴ درب سدان، ۲ درب کوپه و ۵ درب استیشن واگن می شود.

به تازگی تصاویری از مدل ۲۰۲۱ سدان آکورد منتشر شده که بهانه ای برای نگارش این مطلب شده اما پیش از پرداختن به این محصول جدید، نگاهی کوتاه و سریع به نسل های این محصول مطرح خواهیم داشت:

نسل اول ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۲

نسل دوم ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۵

نسل سوم ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۹

نسل چهارم ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳/ این مدل در بازار ایران همچنان محبوب و پرطرفدار است

نسل پنجم ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۷

نسل ششم ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۲

نسل هفتم ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۸

نسل هشتم ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳

نسل نهم ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷

نسل دهم ۲۰۱۳ تا کنون

باید توجه داشت که در این نسل ها، مدل های بازار اروپا، آمریکا و آسیا تفاوت های ظاهری بسیار محسوسی با یکدیگر داشته اند که تنوع طراحی آن با توجه به بازار هدف را نشان می دهد. به اعتقاد کارشناسان و البته تیونرهای حرفه ای، نسل چهارم یعنی همان مدل همچنان محبوب در ایران را باید جذاب ترین طراحی اکورد پیش از ورود به فاز مدرن طراحی یعنی نسل هفتم، بدانیم.

اما در مدل ۲۰۲۱ و کلاس سدان با محصولی زیبا، لوکس و چشم نواز روبرو می شویم که جزئیات بالایی را به عنوان یک خودروی باکیفیت پیش روی مشتری قرار می دهد.

این سدان که در ستون آخر کاملا به سبک فست بک طراحی شده در ۱۰ تریم عرضه می شود که لیست آنرا مشاهده می کنید:

طراحی

اکورد را می توان یک سدان تقریبا بی نقص در طراحی محسوب کرد. دماغه با اجزای کرومی و چراغ های اصلی ترکیب فوق العاده ای را شکل داده است.حالت عمودی این قسمت با خط های کاملا برجسته و تیز روی درپوش موتور بسیار اثرگذارتر شده و می تواند همان ابتدا رضایت مخاطب را کسب کند.

با حرکت به سمت نمای جانبی اولین چیز حتی زودتر از رینگ های باکیفیت ۱۹ اینچی، خط شانه قدرتمندی است که هوندا برای این محصول خود ایجاد کرده است. این خط از روی فندر(گلگیر) جلو تا گوشه چراغ اصلی عقب شیب مسیری دقیق را دنبال می کند و همزمان نگاه مخاطب را نیز به حرکت در طول خودرو وادار می کند.

تفاوت سطح ایجاد شده در قسمت میانی و همچنین بالای رکاب از دیگر جذابیت های نمای جانبی است. به شیب سقف و طراحی زیبای ستون آخر در مدل فست بک نیز که قبلا اشاره کردیم.

در نمای عقب همان الگوی آشنای C شکل به کار گرفته شده و مجموعا همه چیز مطلوب به نظر می رسد.

کابین 

داخل کابین از مواد اولیه باکیفیت شکل گرفته، کنسول جلو طراحی ساده ای دارد که یک نمایشگر تبلتی ۸ اینچی در مرکز آن جلب نظر می کند. پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو، پورت های یو اس بی برای ردیف جلو و عقب، تهویه اتوماتیک، تنظیم ۱۲ جهته صندلی راننده، گرم کن آینه ها، ریموت استارت و … از امکانات این فضا است.

در بخش ایمنی نیز مواردی مانند کروز کنترل تطبیقی، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط، ترمز اتوماتیک، هشدار برخورد از جلو و عقب و … قابل اشاره هستند.

پیشرانه

در بخش پیشرانه همانطور که در جدول تریم ها مشخص شده، تنوع بسیار زیادی پیش روی مشتریان قرار دارد. گفتنی است که پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوی هوندا برابر با ۱۹۲ اسب بخار خروجی و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور دارد.

 منبع: عصرایران
خروج از نسخه موبایل