برگزاری همایش علمی تخصصی روابط عمومی و پایداری ملی با هدف حمایت از صنعت بومی سایبری و مقاوم‌سازی زیرساخت‌ها

همایش ملی روابط عمومی و پایداری ملی باهدف نقش روابط عمومی در ارتقای پایداری ملی، حمایت از صنعت بومی سایبری و مقاوم‌سازی در برابر تهدیدات نوین، با حضور دکتر غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیران و کارشناسان روابط عمومی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور و روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، ۲۴ دی ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی «خلیج فارس» در تهران برگزار شد.

موبنا – به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، بررسی موضوعات نقش روابط عمومی، در ایجاد رسانه پایدار، ارتقای پایداری ملی، امن سازی و پایدارسازی سازمان، افزایش تاب آوری زیرساخت‌های اطلاع‌رسانی در بحران‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای فناوری نوین و هوشمندسازی در روابط عمومی، پدافند سایبری در سامانه‌های هوشمند، تهدیدات بیوسایبری و تهدیدات نوین جهانی از جمله محورهای این همایش بود.
این همایش که همت سازمان پدافند غیرعامل و مشارکت علمی جهاد دانشگاهی و استانداری تهران برگزار شد در سه پانل تخصصی با موضوع پدافند غیرعامل و نقش روابط عمومی‌ها در بحران و پایداری ملی به بررسی موضوعات همایش پرداخت.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل ضمن سخنانی در این همایش با اشاره به اینکه حمایت از صنعت بومی سایبری و حفاظت از زیرساخت‌ها یکی از اهداف راهبردی سازمان پدافند غیرعامل است افزود: تهدیدات پیشِ‌روی ما تهدیدات سایبری هستند و ساختارها به‌سمت هوشمند شدن پیش می‌روند.
سردار جلالی با تاکید بر اهمیت تأثیر افکار عمومی بر امنیت ملی و سرعت فزاینده توسعه فناوری اطلاعات و فضای سایبری اظهار داشت: دارایی‌های ما در چهار بخش فیزیکی، انسانی، سایبری و معنوی تقسیم می‌شود که افکار عمومی به عنوان سلاح مهم است و باید از آن صیانت کرد و روابط عمومی‌ها به عنوان دارایی‌های معنوی در این امر بسیار مؤثر هستند.
وی با اشاره به اینکه پروتکل‌های سایبری، فناوری‌های اطلاعاتی، اجزا و نرم افزاروسخت افزارهای موجود به‌نوعی تحت کنترل نانوشته‌ها اما عمل نشده آمریکایی‌ها هستند گفت: باید بر اساس ظرفیت‌های خود پروتکل‌ها و اجزای بومی برای خود تعریف کنیم که این نیازمند یک نظام پدافند سایبری بومی هستیم که بتوانیم نیازهای خود را به شکل جامع برطرف کنیم.
سردار جلالی با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک می‌توانند معادلات اجتماعی را بر هم بزنند، اظهار داشت: برای ایجاد امنیت در فضای سایبر نیاز به تعریف دقیقی از سایبر داریم زیرا معماری در دنیا در حال شکل‌گیری است که همه امور سبک زندگی مردم توسط شبکه‌های اجتماعی ارائه و دریافت می‌شود؛ پس اگر تمام امورات جامعه را از طریق شبکه‌های اجتماعی دنبال کنیم به‌طور حتم حاکمیت ملی از بین می‌رود و حتی در آن هضم می‌شویم.
وی با تاکید بر ضرورت داشتن اینترنت ملی، تصریح کرد: امروز وقتی اروپایی‌ها دنبال استفاده از اینترنت اروپایی هستند نشان از اهمیت موضوع دارد زیرا معتقدند تمام امور خود را در اختیار اینترنت امریکا قرار داده‌اند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا