مشترکان تهرانی ۴۰۰ میلیارد تومان بدهکارند

تهرانی ها۱۰ درصد برق تولیدی کشور را مصرف می کنند و این درحالی است که همین مشترکان حدود ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ بدهکارند.

موبنا – به گزارش خبرنگار ما،حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران، در یک نشست خبری گفت:این شرکت در طول سال معادل سه هزار میلیارد تومان برق به تهرانی ها توزیع می کند اما هم اکنون حدود ۴۰۰ میلیارد تومان نیز از این مشترکان طلبکار است.
صبوری افزود: استان تهران با ۴ و نیم میلیون مشترک در شهر تهران وجود دارد که ۱۴ درصد برق کشور را به خود اختصاص داده اند.
وی افزود: برای بهینه سازی شبکه برق تهران سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود و علاوه بر آن سالانه نزدیک به صدهزار نفر به مشترکین برق پایتخت اضافه میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درپاسخ به پرسش “امروز” درخصوص میزان مصرف برق تهرانی هابا بیان اینکه ۳۲ کیلومتر شبکه برق در کشور وجود دارد، گفت: ۳۲ درصد شبکه زمینی برق کشور در تهران است و همچنین ۱۰ درصد کل برق کشور در شهر تهران مصرف می شود.
صبوری با اشاره به اینکه برای تامین برق مورد نیاز مشترکین تلاش می‌کنیم، تاکید کرد: امروزه برق به عنوان زیرساخت اصلی توسعه و ضرورت‌های تامین رفاه اجتماعی است و ضروری است که ۲۴ ساعته برای ارائه خدمت به مشترکین تلاش کنیم.
مدیر عامل توزیع نیروی برق تهران بزرگ در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۹۷ بیش از ۳۰۰ مگاوات در پیک شهر تهران صرفه جویی شد، گفت: شرکت توزیع برق ۴۰۰ میلیارد تومان از مشترکین خود طلب دارد، این در حالی است که سالانه ۳ هزار میلیارد تومان برق به بازار عرضه می کند و بابرنامه ریزی انجام شده از طریق تغییر ساعات کار ادارات ۳۰۰ مگاوات در سال ۹۸ صرفه جویی داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: در ساعت های اوج مصرف تابستان امسال که ۲ هفته به صورت غیرمستمر خاموشی هایی داشتیم، کل خاموشی ها کمتر از یک درصد انرژی مورد نیاز بود.
صبوری در ادامه گفت: امسال با توجه به کاهش بارندگی و کمبود تولید در نیروگاه های برقابی، در شهر تهران اقدام هایی انجام شد که مشکلات به صورت حداقلی برای گذر از پیک تابستان رخ دهد.
وی دوره اوج پیک مصرف برق در سال گذشته را چهار هزار و ۶۶۶ مگاوات اعلام کرد و گفت: پیک امسال با افزایش معمول سالانه، باید به چهار هزار و ۹۰۰ مگاوات می رسید اما هدف گذاری این بود که اوج بار شهر تهران به بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات نرسد.
صبوری با اشاره به اینکه برای تحقق این هدف باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات مدیریت مصرف اعمال می کردیم، گفت: مدیریت مصرف به اندازه ۳۰۰ مگاوات تحقق پیدا کرد و مصرف برق شهر تهران به جای چهار هزار و ۹۰۰ مگاوات به چهار هزار و ۵۶۰ مگاوات رسید.
وی تاکید کرد: اگر مدیریت مصرف انجام نمی شد، در دوره اوج مصرف برق امسال باید به اندازه ۳۰۰ مگاوات خاموشی اعمال می کردیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اضافه کرد: برنامه ریزی کرده ایم که در تابستان سال آینده میزان مدیریت مصرف را به ۶۰۰ مگاوات برسانیم.
وی ادامه داد: در طول سال، در کنار مدیریت مصرف تابستان، برنامه هایی برای پایدار بودن شبکه برق در فصل زمستان داریم که برای جلوگیری از قطعی های ناشی از بارش ها، اقدام هایی از جمله بهینه سازی شبکه در دستور کار قرار می گیرد.
صبوری اظهار داشت: در این ارتباط اکنون نیروهای عملیاتی در حال بررسی و بهینه سازی شبکه هستند و مانورهایی را به صورت هر دو هفته یک بار انجام می دهیم تا برای فصل زمستان آماده باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در ادامه طول شبکه توزیع برق تهران بزرگ را ۳۲ هزارکیلومتر اعلام کرد و گفت: حدود ۲۰ درصد از این شبکه فرسوده است و عمری بالای ۳۰ سال دارد.
وی یکی از برنامه‌های پیک سال ۹۸ تهران را تعویض ۵ میلیون لامپ سازمان‌های دولتی به نوعLEDعنوان کرد و گفت: در تابستان ۹۷ تنها یک درصد انرژی مورد نیاز در شهر تهران را نتوانستیم تامین کنیم و با این روش‌ها درصدد جبران این کسری هستیم.
بر اساس اظهارات این مقام مسئول در ساعات پیک مصرف،دربازه زمانی خرداد تا شهریور دستگاه ها و دوایر دولتی تا ۲۰ درصد بیشتر هزینه تقبل کرده اند.

 منبع: روزنامه امروز 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا