ویدیوهای این استارت‌آپ ماهانه ۴ میلیارد بار مشاهده می‌شود (+عکس)

موبنا – «وانگل» یک سرویس ویژه محسوب می‌شود که فناوری تبلیغات ویدیویی داخل اپلیکیشن را در اختیار سازمان‌ها می‌گذارد و به توسعه‌دهندگان ابزارهای موبایلی کمک می‌کند اپلیکیشن‌های خود را با تبلیغات ویدیویی ادغام کنند. استارت‌آپی که این سرویس ویژه را ارایه می‌دهد محصولات خود را به کدهای نرم‌افزاری ویژه خود با نام Vungle SDK مجهز کرده است که کار را برای شرکت‌های نرم‌افزاری و توسعه دهنده اپلیکیشن آسان می‌کند تا ضمن پخش آسان تصاویر ویدیویی با کیفیت بالا، امکان کسب درآمد از آن هم راحت شود.

خدمات وانگل به صورت اختصاصی برای هر یک از توسعه‌دهندگان و ناشران اپلیکیشن‌ها در سراسر جهان ارایه می‌شود و بنابراین هیچ گونه محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد. شرکت‌های تبلیغاتی بسته به فناوری خلاق بهینه‌سازی، کاربر هدف، و تصاویر ویدیویی HD می‌توانند به کاربران مورد نظر خود در سراسر جهان دسترسی داشته باشند. در این میان ناشران اپلیکیشن‌ها نیز فقط روی سیستم وانگِل تاکید می‌کنند تا با عرضه تبلیغات ویدیویی مناسب درآمد مورد نظر را از آن خود کنند.

پایان سال ۲۰۱۶ میلادی گفته شد آگهی‌های ویدیویی وانگِل هر ماه بیش از ۲ میلیارد بیننده در سراسر جهان دارد روی بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه واحد پخش می‌شود. همین مسئله باعث شده است وانگل به بزرگترین سیستم پخش آگهی‌های ویدیویی بین پلتفرم‌های مختلف تبدیل شود در زمینه انتشار این دسته تبلیغات حاکمیت بازار جهانی تلفن‌های همراه و دستگاه‌های موبایلی را از آن خود کند.

این طور که گفته می‌شود، اپلیکیشن وانگِل تاکنون روی بیش از ۱۵ هزار دستگاه موبایلی نصب شده است و بیشتر برندهای بزرگ جهان به خصوص در عرصه بازی‌های ویدیویی از جمله سِگا، پاکِت گیمز و کیلوُو خدمات آن را مورد استفاده قرار می‌دهند. دفتر مرکزی این کمپانی در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیای آمریکا واقع شده است و البته وانگِل شعبات بزرگ خود را در شهرهای لندن، برلین، توکیو، سئول و سنگاپور هم دنبال می‌کند.

تاریخ شکل‌گیری وانگِل

استارت‌آپ وانگل زمانی شکل گرفت که آگهی‌های ویدیویی نخستین گام‌های خود برای ورود به اپلیکیشن‌های موبایلی را پشت سر می‌گذاشت و آن روزها تعداد اندکی از کمپانی‌ها به فکر انتشار چنین آگهی های تبلیغاتی بودند. استارت‌اپ وانگل که در ابتدای مسیر خود تصور می‌کرد هدف اشتباهی را برگزیده است، تردیدهای فراوان را پیش روی خود می‌دید و سرانجام تصمیم به راه‌اندازی این شرکت گرفت. اگر قرار باشد نحوه تاسیس و ادامه فعالیت‌های استارت‌آپ وانگِل را به صورت خلاصه بررسی کنیم می‌توان آن را به شکل زیر اعلام کرد:

استارت‌آپ وانگِل را می‌توان به صورت خلاصه به شکل زیر معرفی کرد:

 هم اکنون از وانگِل به عنوان بزرگترین پلتفرم آگهی‌های ویدیویی داخل اپلیکیشن‌ها یاد می‌کنند و این استارت‌آپ در کمتر از هفت سال توانسته است بزرگترین شرکت‌های تبلیغاتی و مراکز توسعه‌دهنده اپلیکیشن در سراسر جهان را تحت پوشش قرار دهد. هدف اصلی فعالیت‌های وانگِل این است که آگهی‌های ویدیویی باکیفیت را به صورت هدفمند به دست کاربران علاقمند برساند. شرکت‌های تبلیغاتی نیز مبتنی بر فناوری‌ها و گزینه‌های کاربردی که وانگِل در اختیار آنها قرار می‌دهد، هدفگیری دقیق و محتوایی می‌کنند و آسان‌تر از گذشته کسب درآمد می‌کنند.

در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار مرکز توسعه دهنده اپلیکیشن و برنامه‌های موبایلی در سراسر جهان با وانگِل همکاری می‌کند که از جمله آنها می‌توان برندهای صاحب‌نامی چون هوندا، جنرال میلز، سوپرسِل، سِگا، مینی‌کلیپ و اوتفیت۷ اشاره کرد.

همان طور که پیش‌تر گفته شد، وانگل پایان سال ۲۰۱۶ میلادی با در اختیار داشتن بیش از ۲ میلیارد تماشای آگهی‌های ویدیویی در ماه و پخش تصاویر ویدیویی خود روی ۵۰۰ میلیون دستگاه در هر ماه توانست عنوان بزرگترین پلتفرم چندگان در صنعت آگهی های موبایلی را از آن خود کند و البته نکته جالب اینجاست که «کامران انصاری» از پایان سال ۲۰۱۲ میلادی به عنوان یکی از اعضای ارشد هیئت مدیره «وانگِل» در این شرکت حضور دارد.

این شرکت هم اکنون آمار جدیدتری منتشر کرده است که بسیار قابل ملاحظه به نظر می‌رسد. آگهی‌های تبلیغاتی که از طریق پلتفرم وانگل پخش می‌شوند هم اکنون در هر ماه بیش از ۴ میلیارد بار توسط کاربران جهانی مشاهده می‌شوند به صورت ماهانه این آگهی‌ها روی بیش از یک میلیارد دستگاه موبایلی پخش می‌شود. این شرکت با افزایش محبوبیت‌های خود توانسته است مورد تایید بیش از ۵۰ هزار مرکز توسعه دهنده نرم‌افزار قرار بگیرد تا کدهای نرم‌افزاری آن را در اپلیکیشن‌های خود مورد استفاده قرار دهند. وانگل این پیشرفت‌ها را از طریق ۸ دفتر و شعبه خود در سراسر جهان به دست آورده است و نزدیک به ۲۵۰ کارمند مستقیم دارد.

خروج از نسخه موبایل