برگزیدگان جشنواره ملی فاوا معرفی شدند

هفتمین جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) با معرفی برگزیدگان در دو بخش جایزه ملی کیفیت و نیز ارائه خدمات و محصول، به کار خود پایان داد.

موبنا – برگزیدگان نهایی جشنواره فاوا در سال ۱۳۹۶ امروز در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره فاوا در مجموع ۵ محور این جشنواره، هیات داوران ۲۵ برگزیده را در سال ۱۳۹۶ معرفی کردند.

در محور «توسعه کسب وکارهای نوآورانه» و زیر محور نوآوری در کسب وکار، شرکت تجارت الکترونیک ارتباط فردا رتبه نخست را کسب کرد.

در محور  استارتاپ برتر در بخش ICT، شرکت راهکارهای سیدار پارس رتبه نخست، شرکت سامانه نگار آتنا رتبه دوم و شرکت های آسان بار و کافه کادو رتبه سوم را بدست آوردند.

در محور «دستگاه برتر در ارائه خدمات الکترونیک»، گمرک جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست، شرکت مدیریت منابع آب ایران رتبه دوم و سازمان سنجش آموزش کشور به همراه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی رتبه سوم را بدست آوردند؛ درهمین حال سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی ایران، سازمان هواشناسی کشور، سازمان ملی استاندارد و سازمان امور اراضی کشور شایسته تقدیر اعلام شدند.

در محور «صادرات محصولات دانش بنیان» در زیر محور صادرات شرکت موننکو رتبه نخست، شرکت نیان الکترونیک رتبه دوم، شرکت کارخانجات کابل شهید قندی رتبه سوم را بدست آوردند.

همچنین در این بخش و در زیر محور آمادگی صادرات، شرکت صنایع ارتباطی پایا رتبه نخست، شرکت صنایع ارتباطی آوا رتبه دوم را بدست آوردند و شرکت آزمون کیفیت شایسته تقدیر اعلام شد.

در محور پژوهش های منتهی به فناوری و در زیرمحور پژوهش منجر به محصول یا خدمت و منتهی به مجوز، شرکت نرم افزاری امن پرداز رتبه اول را کسب کرد و شرکت داده پردازان دوران و شرکت افرانت به ترتیب رتبه های دوم و سوم را بدست آوردند.

در زیر محور پژوهش های تسهیل گر دسترسی به فناوری نیز شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات امن مهیمن رتبه نخست و شرکت مهندسی الکترونیک پندار پژوه رتبه دوم را بدست آوردند.

در زیر محور شرکت های فناور دانشگاهی حاص از کار پژوهش نیز شرکت پیام افزار پیک آسا حایز رتبه نخست شد.

جایزه ملی کیفیت ICT اعطا شد

در همین حال برگزیدگان نهایی جایزه ملی کیفیت در سال ۱۳۹۶ معرفی شدند؛ بر این اساس برگزیدگان حایز دریافت گواهینامه در ۵ نوع «نشان سرآمدی و کاندید برای سطح تندیس INQA»، «اشتهار به کیفیت ۴ ستاره»، «اشتهار به کیفیت ۳ ستاره»، «اشتهار به کیفیت ۲ ستاره» و «اهتمام به کیفیت» شدند.

شرکت آریا رسانه تدبیر (شاتل) با محصول اینترنت پرسرعت ADSL۲+  موفق به دریافت نشان سرآمدی و کاندید برای سطح تندیس INQA  شد.

موسسه فرهنگی دیجیتال طلایی جهانی معاصر با محصول سرویس های چند رسانه ای حایز دریافت گواهینامه اشتهار به کیفیت ۴ ستاره شد.

معاونت بانکداری الکترونیکی بانک آینده با محصول کلیه خدمات زیرساخت بانکداری الکترونیکی موفق به دریافت گواهینامه اشتهار به کیفیت سه ستاره شد.

شرکت سفیر آبی آرام با محصول شامل خدمات مرکز ارتباط و مرکز تماس تخصصی، خدمات مشاوره ای، نرم افزارها و سخت افزارهای مرتبط حایز دریافت گواهینامه اشتهار به کیفیت ۲ ستاره شد.

شرکت حلما گستر خاورمیانه با محصول شامل سرویس ADSL موفق به دریافت گواهینامه اشتهار به کیفیت ۲ ستاره شد.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با محصولی شامل صدور پروانه و نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات و مدیریت فضای فرکانسی کشور حایز دریافت گواهینامه اهتمام به کیفیت شد.

بر اساس همین گزارش بخش ماهواره و خدمات ارتباطی ماهواره از سازمان فضایی ایران، گواهینامه اهتمام به کیفیت را در بخش جایزه ملی کیفیت دریافت کرد.

اداره فناوری اطلاعات مناطق ۲، ۳،۹ و ۲۲ تهران با ارائه خدمات پشتیبانی در حوزه سخت افزار ، سامانه های نرم افزاری و شبکه و امنیت در محدوده شهرداری مناطق ۲، ۳، ۹ و ۲۲ موفق به دریافت گواهینامه اهتمام به کیفیت شدند.

همچنین پست بانک ایران با ارائه خدمات اینترنت بانک و شرکت خدمات هوایی پیام با خدمات منطقه ویژه اقتصادی و سرمایه گذاری، گواهینامه اهتمام به کیفیت در جایزه ملی کیفیت ICT   دریافت کردند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا