ذکر شیخنا و مولانا محمدجواد آذری جهرمی (قدس ا… روحه العزیز)

آن وزیر جوان ارتباطات، آن باعث قطع اتصالات، آن پایش رفته رو سیم، آن تهدید شده به تحریم، آن کاهش دهنده میانگین سِنّی، آن مشغول به امور فنی، آن اندازه‌گیر حجم مصرف منصفانه، آن در حال مبارزه با اعمال مجرمانه، آن نشسته بر دکمه فیلترینگ، آن با جک دورسی و پاول دورف رفیقِ جینگ، آن از کارشناس فنی رسیده به وزارت، آن صاحب تدبیر و امید و (کمی هم) جسارت، آن همگانی کننده استفاده از فیلترشکن، آن اخذ کننده حال اپراتورهای قانون‌شکن، آن مجری طرح رجیستری، آن بیکار کننده ادمین خانم‌ قری، آن استفاده کننده از اینترنت به صورت اهرمی، شیخنا و مولانا محمدجواد آذری جهرمی (حفظ ا… فینگره‌ العزیز) شرح او دادن حاجت نیست که همه فضای مجازی پر از شرح صدر اوست و به هر پیج که رَوی، مریدان در حال شمارش فضائل و مناقب اویند و دعای بسیار که از عقبش می‌رود و وصف او این تمام است که عصاره تدبیر و امید بود و یک آذری مغرور و با احساس بود و چون قول می‌داد، به قولش وفا می‌کرد. رحمه ا… علیه.

موبنا – در ابتدای کار او آورده‌اند که به وقت طفولیت از علما بود. نقل است چون به مکتب شده بود، درس پتروس فداکار رسید و استاد ماجرای آن گفت. بر دل محمدجواد کار کرد و تاملی و تدبری پیش آمد. لوح بنهاد و با خود عهد کرد که زین پس پتروسی و فداکاری پیشه کند و هرگز انگشت بر دکمه نادرست نفشارد. و حقا که بر عهد خود بود و نفشرد تا آخر عمر. نقل است چون تلگرام فیلتر شد، او را گفتند: «چه کسی فیلتر کرد؟» گفت: «پیشی» شیخنا و مولانا حسن روحانی از آنجا می‌شد؛ گفت: «تو به پیشی نگفتی که رییس‌جمهور بفهمه تلگرام رو فیلتر کردی دعوات میکنه؟» زود شماره پیشی گرفت و ماجرایش گفت. پس پیشی نادم شد و عذر و بحلی خواست.

نقل است که تدبیر داشت و اخبار تلخ آرام آرام می‌گفت. چون فیلتر کرد، اول گفت: «تلگرام رفته پیش جوجو آب بخوره زود میاد». بعد گفت: «موقتی است و اگه بچه خوبی باشید وصل می‌کنم». سپس گفت: «مگه من قطع کردم؟» و بعد از آن گفت: «داریم نامه‌نگاری می‌کنیم با اونایی که قطع کردن» و بعد گفت: «تلگرام؟ چی هست؟» و همین‌طور می‌گفت الی غیرالنهایه.

در خبر است که ارتباطات گسترده داشت و زبان خارجکی بلد بود و شب‌ها قبل از خواب با پاول دورف منشن بازی می‌کرد و برایش هوایی می‌زد و میس می‌انداخت و قطع می‌کرد و بدین‌سان حقوق ملت می‌ستاند.

به شیخ کواکبیان گفتند: «چه گویی در باب محمد جواد؟» نفس گرفت و گفت: «او همان است که در فصل فیلتر با فیلترشکن به توییتر که فیلتر بود می‌رفت و به خاطر تلگرام که خود فیلتر کرده بود از فیلترشدگان عذر می‌خواست» و پس از این جمله، دیسک کمرش عود کرد و تا مدت‌ها هیچ نمی‌گفت.

و او را جملات عالی است. گفتند: «این طرح اینترنت غیرحجمی چه فرقی با طرح قبلی داره؟» گفت: «تو طرح قبلی فقط شما نمی‌فهمیدید اینترنت چطوری حساب میشه، تو این طرح ما هم نمی‌فهمیم». او راگفتند: «بهترین پیام رسان کدام است». گفت: «اشارات نظر» او را گفتند: «چرا استفاده از فیلترشکن بد است؟» گفت: «اجازه بده این مساله رو تو یه مجموعه توییت توضیح بدم».

در آخر کار او آورده‌اند که قابض‌الروح را دیدند گوشی به دست و عصبانی. گفتند: «چه شده؟» گفت: «یه ساعته میخوام فیلم‌های آموزشی روش‌های جدید جان‌ستانی رو دانلود کنم نمیشه. این چه وضع اینترنته؟» و مغرضان چون این شنیدند، دفتر محمدجواد نشانش دادند و گفتند: «برو این فیلترشکن خوب داره». پس به سراغ محمدجواد رفت و شد آنچه شد. رحمه ا… علیه.

نقل است که چون از دنیا رفت. هاتفی ندا سر می‌داد: «اگر می‌خواهید بدانید چه کسی از این دنیا رخت بربست، ۳ رو به ۳۰۰۰۶۶۶ پیامک کنید». تمه.

 منبع: قانون | حسام حیدری

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا