همکاری شرکت های 'وسترن یونین' با AGSM
|
|
|
|
03 آبان 1386 ساعت 09:59 |
موبنا-
شرکت Western Union با انجمن جهانی تجاری AGSM که بیش از 700 اپراتور تلفن همراه GSM را پشتیبانی می کند، قرار دادی منعقد کرد.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از پایگاه اینترنتی sify، این قرارداد به منظور سهولت در نقل و انتقال پول صورت گرفته است.
شرکت های Western Union و GSMA با انعقاد این قرارداد به اپراتورهای تلفن همراه این امکان را می دهند که سرویس هایی را ارائه دهند که با استفاده از آن کاربران بتوانند با کمک تلفن همراه مبالغ اندک پول را با بسامد بالای انتقال، ارسال و دریافت کنند.
اولین خدمات این سرویس در فصل دوم 2008 به بازار ارائه می شود.
خدمات انتقال پول از طریق تلفن همراه امکان انتقال سریع و ساده مبالغ اندک پول را از طریق یک سیستم قراردادی و منظم برای کاربران ممکن می سازد.
35 اپراتور GSMA در 100 کشور، با بیش از 800 میلیون کاربر در برنامه انتقال پول از طریق تلفن همراه مشارکت می کنند.
112 / 14
|