:: درباره ما :: نقشه سايت :: English
 
 
اخبار مهم

  کنار گذاشته شدن "زین" از اپراتور سوم رسما اعلام نشده است


  اتمام حسابرسی سال 87 شرکت های مخابرات استانی


  دفاتر خدمات ارتباطی برای سرویس های تلفن ثابت هزینه ای دریافت نمی کنند


  معرفی گوشی مدل I8000 Omnia II سامسونگ


  کنسرسیوم ایرانی جهان سل برای حضور در پروژه اپراتور سوم اعلام آمادگی کرد


  کاهش تعرفه سیم مسی در کمیسیون تنظیم مقررات تصویب می شود


  50 شرکت روزانه در 118 ثبت می شود


  سیم کارت های ام تی ان - ایرانسل در مترو آنتن نمی دهد


  MMS و GPRS همچنان قطع است

  سرویس پیامک مشترکان تلفن همراه در استان تهران وصل شد

استفاده از تلفن همراه می تواند موجب خالی شدن دندان پرکرده شود
چاپ E-mail
29 آبان 1387 ساعت 11:12

موبنا – سایت اینترنتی " تک رادار دات کام" نوشت : محققان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جنوب ایران  اعلام کردند که  تشعشعات الکترو مغناطیسی گوشی های تلفن همراه ، می تواند موجب خالی شدن دندانهایی که با استفاده از فلز جیوه پرشده است ،  شود.
به گزارش گروه اخبار خارجی " موبنا"  به نقل از این سایت اینترنتی ، این تحقیقات نشان می دهد که تشعشعات الکترومغناطیسی تلفن همراه  می تواند  قسمت های پرشده دندان را لق کند.
این تحقیق توسط 14 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت گرفته است و  آنان با آزمایش و اندازه گیری میزان جیوه در ادرار افراد پس  از استفاده از تلفن همراه به این نتیجه دست یافتند.
این دانشجویان همچنین اعلام کردند ، امواج مایکروویو ساتع شده از گوشی های تلفن همراه نقش بسیار موثری در آزاد شدن جیوه ای که در پرکردن دندان بکاررفته است ، دارد.
این فرایند نه تنها با استفاده از تلفن همراه ، بلکه با تماشای تلویزیون ، قرارگرفتن درمقابل صفحه نمایش رایانه و استفاده از دستگاه های مایکروویو نیز صورت می گیرد.
براساس این تحقیق ظاهرا افرادی که دارای دندان پرشده با جیوه هستند ، چنانچه بخواهند قسمت پرشدگی دندانشان محکم باقی بماند، باید از مواجهه و استفاده از وسایل ذکر شده ،خود داری کنند.
131/14/162
 
< قبل   بعد >

کلیه حقوق این پایگاه اطلاع رسانی متعلق به موسسه اطلاع رسانی نگین رسانه میهن است.
بهترین حالت نمایش : 768×1024 مرورگر IE 7.x و Firefox 1.x