درمان زخم بستر با استفاده از محصولات ایرانی فناوری نانو

به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دکتر سهیلا سلحشور کردستانی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: این محلول ها فاقد الکل، بوی بد و رنگ بوده و به هنگام استفاده در محل زخم ایجاد سوزش و درد نمی کنند. وی افزود: محصولات ضدعفونی کننده این شرکت با هدف جلوگیری از سرایت …

به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دکتر سهیلا سلحشور کردستانی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: این محلول ها فاقد الکل، بوی بد و رنگ بوده و به هنگام استفاده در محل زخم ایجاد سوزش و درد نمی کنند.

وی افزود: محصولات ضدعفونی کننده این شرکت با هدف جلوگیری از سرایت و گسترش انواع بیماری های عفونی، طراحی و تولید شده وخوشبختانه تا امروز کاربرد روزافزونی پیدا کرده اند، این محصولات به کمک نانوذرات نقره تولید شده و موجب از بین بردن گستره وسیعی از باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها می شوند.

کردستانی بیان کرد: این محصول ها شامل محلول ضدعفونی کننده محل تزریق، وسایل و تجهیزات، محلول ضد عفونی کننده سطوح و زمین است، همچنین محلول ضدعفونی کننده زخم، ضدعفونی کننده دست و محلول های مناسب سوختگی از دیگر محصولات این شرکت است.

وی افزود: خاصیت ضدعفونی کنندگی سیلوسپت درمطالعات بالینی وهمچنین کشت های محیطی، به تایید مراجع علمی رسیده است، این محصولات فاقد سمیت سلولی بوده، تحریک پذیری نداشته و در صورت کاربرد سمیت حاد استنشاقی ایجاد نخواهند کرد.

کردستانی با اشاره به اینکه تهیه محلولی جهت ضدعفونی کردن بستر زخم، گامی مهم در آماده سازی بستر زخم در روند ترمیم است، افزود: محلول مورد استفاده در محل زخم فاقد سمیت سلولی بوده و ایجاد سوزش و درد نمی کند، محصولات این شرکت به دلیل عدم استفاده از الکل و بتادین این نیاز را برآورده نموده، همچنین این محصولات علاوه بر اثرات درمانی برای بیمار، به هنگام استفاده مشکلی برای پرستاران و پزشکان به دلیل عدم رنگ و بوی بد ایجاد نمی کند.

کردستانی در زمینه نحوه تاثیرگذاری یون های نقره بربستر زخم گفت: زمانی که فلز نقره در معرض اکسیژن قرار می گیرد، اکسید شده و یون نقره(+Ag) تولید می کند، در واقع همین یون های آزاد شده از ذرات نقره، مسوول از بین بردن و تخریب میکروب ها هستند.

وی اظهارکرد: نانوذرات نقره به دلیل افزایش نسبت سطح به حجم، بیشترین میزان یون نقره را در محیط های حاوی اکسیژن، مانند آب، از خود رها می سازند، به نظر می رسد یون های نقره از دو راه سبب از بین رفتن باکتری می شوند نخست دیواره سلولی باکتری را تخریب می کنند و سبب متلاشی شدن آن می گردند و دوم با نفوذ از دیواره سلولی به داخل، سبب تداخل در همانندسازی DNA و آنزیم های سلولی گردیده و از تکثیر باکتری ممانعت می کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا