داعش زنان اسیر را به نرخ یک پاکت سیگار معامله می‌کند!

زینب بنگورا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور خشونت جنسی شبه‌نظامیان “داعش” را مسئول برد‌ه‌داری جمعی زنان و دختران خواند و تأکید کرد: «آنها وقتی منطقه جدیدی را تصرف می‌کنند، زنان را می‌ربایند؛ نمی‌خواهم بگویم مانند کالای تازه، اما آنها را برای داشتن زنان جدید با خود می‌برند.» او تصریح کرد که برده‌داری زنان به …

زینب بنگورا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور خشونت جنسی شبه‌نظامیان “داعش” را مسئول برد‌ه‌داری جمعی زنان و دختران خواند و تأکید کرد: «آنها وقتی منطقه جدیدی را تصرف می‌کنند، زنان را می‌ربایند؛ نمی‌خواهم بگویم مانند کالای تازه، اما آنها را برای داشتن زنان جدید با خود می‌برند.»
او تصریح کرد که برده‌داری زنان به عاملی تعیین کننده‌ی برای جذب نیروی خارجی توسط “داعش” تبدیل شده است.
زینب بنگورا افزود که این گروه با این ترفند مردان جوان را جذب می‌کنند و افزود: «می‌گویند ما زنانی داریم که منتظر شما هستند؛ دختران باکره‌‌ای که می‌‌توانید آنها را به عقد خود درآورید.»
به اساس گزارشی که به تازگی از سوی سازمان ملل منتشر شده است در حال حاضر بیش از ۲۵ هزار نیروی خارجی از صد کشور جهان به مناطق بحرا‌‌ن‌زده سفر کرده‌اند. مقصد اغلب این افراد سوریه و عراق بوده است.
زینب بنگورا که خود اهل سیرالئون است، در ماه آوریل (اردیبهشت) از عراق و سوریه بازدید کرد. وی در آنجا با شماری از دختران و زنانی که از دست شبه‌نظامیان “داعش” گریخته بودند، گفتگو کرد.
او در جریان این سفر با شماری از سیاستمداران محلی، معتمدان مذهبی و آوارگان ساکن کشورهای ترکیه، لبنان و اردن نیز دیدارهایی داشت.
زینب بنگورا در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گوشه‌های از سخنان تعدادی از دختران از جمله دختران اقلیت ایزدی را شرح داده است که اسیر شبه‌نظامیان گروه تروریستی “داعش” بوده‌اند.
این دختران به او گفته‌اند که شبه‌نظامیان گاه تا یکصد دختر را در خانه‌ای کوچک محبوس می‌کنند، آنها را برهنه و حمام می‌کنند و سپس گروهی از مردان قیمت آنها را تعیین می‌کنند. آنها گفته‌اند که بهای برخی از دختران صدها یا حتی هزاران دلار و برخی دیگر یک پاکت سیگار است.
نماینده ویژه سازمان ملل با انتقاد شدید از “داعش”، برخورد شبه‌نظامیان این گروه با زنان را “قرون وسطایی” خواند. او تصریح کرد که “داعش” می‌خواهد در مناطق تحت تصرف خود جامعه‌ا‌ی مانند جامعه قرن ۱۴ میلادی بر پا کنند.
زینب بنگورا همزمان جوامعی مانند اقلیت ایزدی‌ها را مورد تقدیر قرار داد و گفت که ایزدی‌ها دختران و زنانی را که از اسارت داعش گریخته‌اند، طرد نمی‌کنند.
از قرار رهبر مذهبی ایزدی‌ها، بابا شیخ از پیروان این مذهب خواسته است که این زنان را مورد حمایت قرار دهند. چنین فراخوانی اما هنوز در میان ترکمن‌ها، اقلیتی کوچک در شمال عراق که مانند ایزدی‌ها مورد آزار و اذیت “داعش” است مطرح نشده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا