داوران فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم «شهر» معرفی شدند

به گزارش موبنا به نقل از سینماپرس به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم شهر؛ هیات داوران فیلم های کوتاه جشنواره فیلم شهر، حضور سه فیلم ایرانی در بخش بین الملل و رقابت ۳۶۶ اثر در بخش‌ های مختلف مسابقه ایران و بین الملل از اخبار امروز این جشنواره است. معرفی داوران فیلم‌های …

به گزارش موبنا به نقل از سینماپرس به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم شهر؛ هیات داوران فیلم های کوتاه جشنواره فیلم شهر، حضور سه فیلم ایرانی در بخش بین الملل و رقابت ۳۶۶ اثر در بخش‌ های مختلف مسابقه ایران و بین الملل از اخبار امروز این جشنواره است.
معرفی داوران فیلم‌های کوتاه جشنواره بین‌المللی شهر
مجتبی راعی، علی روئین‌تن، بهرام توکلی، وحید موسائیان و مجید برزگر اعضای هیات داوران بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره را تشکیل می‌دهند و کار ارزشیابی و داوری نهایی آثار راه یافته در این بخش را بر عهده دارند.
این پنج داور، ۳۹ فیلم کوتاه را در جشنواره بین‌المللی فیلم شهر ارزیابی خواهند کرد که این آثار از بین ۴۱۳ فیلم کوتاه رسیده به دبیرخانه جشنواره انتخاب شده‌اند.
بر اساس این گزارش، اعضای هیات داوران بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه پنجمین جشنواره بین‌المللی شهر عبارتند از:
** «مجتبی راعی» متولد ۱۳۳۶ (اصفهان) و فارغ‌التحصيل كارگرداني سينما از دانشكده سينما تئاتر دانشگاه هنر است. وي نخستين فيلمش، با نام «انسان و اسلحه» را به عنوان پايان نامه تحصيلي ارائه داد و اين آغازگر فعاليت حرفه‌اي راعی بود. او در كنار كارگرداني و نويسندگي به تدريس كارگرداني نيز مشغول است.
«انسان و اسلحه»، «تابستان ۵۸»، «تونل»، «جای امن»، «غزال»، «تولد یک پروانه»، «جنگجوی پیروز»، «صنوبر»، «سفر به هیدالو»، «عصر روز دهم» و «ترنج» فیلم‌های سینمایی مجتبی راعی است.
*«علی روئین‌تن» متولد ۱۳۴۸ (شیراز) و دانش‌آموخته ادبیات نمایشی است. او نویسنده و کارگردان فیلم‌های سینمایی «دل‌شکسته»، «زمهریر» است و ساخت چندین فیلم کوتاه و مستند را در کارنامه کاری خود دارد.
نگارش فیلمنامه‌های سینمایی مادام قجر و قداره‌بند، طراحی صحنه، مدیریت تولید و دستیاری کارگردان چند فیلم سینمایی و تلویزیونی، نگارش کتاب راز و رمز سیمرغ و… از جمله فعالیت‌های روئین‌تن بوده است.
*«وحید موسائیان» متولد ۱۳۴۸ (خرم‌آباد) است و از جمله کارگردانان سینمای ایران است که در حوزه فیلم بلند، کوتاه و مستند فعالیت داشته است.
وی از اعضای آکادمی فیلم آسیاپاسیفیک است و توانسته جوایز متعددی را از جشنواره‌های ایرانی و خارجی کسب کند. «آرزوهای زمین»، «خاموشی دریا»، «تنهایی باد»، «خانه روشن»، «گوشواره»، «سرزمین گمشده»، «گل‌چهره»، «فرزند چهارم» فیلم‌های بلند سینمایی موسائیان به عنوان کارگردان است.
*«بهرام توكلي» متولد ۱۳۵۵ (تهران) و داراي مدرك كارشناسي ارشد فيلمنامه‌نويسي از دانشگاه تربيت مدرس است. وي فعاليت سينمايي خود را با كارگرداني فيلم‌هاي كوتاه آغاز كرد. او علاوه بر فیلمنامه‌نویسی و کارگردانی، چندین کتاب نیز تالیف کرده است.
«پابرهنه در بهشت»، «پرسه در مه»، «اینجا بدون من»، «آسمان زرد کم عمق»، «بیگانه» و «من دیه‌گو مارادونا هستم» فیلم‌های بلند سینمایی کارنامه کاری توکلی است.
** «مجيد برزگر» متولد ۱۳۵۱ (همدان) و داراي مدرك کارشناسی کارگرداني و کارشناسی ارشد ادبيات دراماتيک است. او تاکنون سه فیلم بلند سینمایی به نام‌های «فصل باران‌های موسمی»، «پرویز» و «یک شهروند کاملا معمولی» را کارگردانی کرده که البته فیلم آخرش هنوز به نمایش در نیامده است.
دریافت جوایز متعدد بین‌المللی، حضور در جشنواره‌های داخلی و خارجی فیلم کوتاه و بلند سینمایی، عضویت در هیات مؤسس و هیات مدیره انجمن فیلم کوتاه ایران، عضویت در هیات‌های انتخاب و داوری جشنواره‌های فیلم کوتاه و خانه سینما از جمله مواردی است که در کارنامه وی به چشم می‌خورد.

رقابت ۳۶۶ اثر در بخش های مختلف مسابقه ایران و بین الملل جشنواره شهر

۳۰ فیلم سینمایی، ۳۹ فیلم کوتاه، ۲۰ فیلم ویدیویی، ۲۰ اثر مستند در بخش مسابقه سینمای ایران رقابت می کنند. همچنین، در مسابقه سینمای بین الملل ۱۲ فیلم سینمایی، ۳۳ فیلم کوتاه و ۱۶ فیلم مستند رقابت می کنند.
علاوه بر رقابت فیلم های سینمایی مذکور، ۲۰ عنوان طرح اولیه فیلمنامه سینمایی، ۱۵۶ فیلم شهروندی در بخش محله جشنواره، ۱۰ عنوان پوستر، ۱۰ مجموعه عکس فیلم های سینمایی و … در بخش اقلام تبلیغی حضور دارند.
بر پایه این خبر؛ بالغ بر دو هزار فیلم برای این دوره جشنواره در دبیرخانه این رویداد سینمایی ثبت شده است. هزار و ۱۶۴ اثر در بخش سینمای ایران شامل: بخش مسابقه فیلمنامه نویسی سینمایی(طرح و ایده فیلمنامه)۲۵۱  عنوان اثر، ۴۱۳ فیلم های داستانی، ۱۱۳ فیلم ویدیویی،  ۲۸۴ مستند نیمه بلند و بلند و حدود ۴۰۰ فیلم سینمایی در کنار ۹۴۹ اثر برای بخش های اقلام تبلیغی(عکس، پوستر، عنوان بندی، تیزر و آنونس و ۱۵۶ فیلم کوتاه شهروندی محصول مشترک ۱۰۷۰ هنرجوی آماتور.
این در حالی است که در عرصه بین الملل جشنواره شهر نیز، تاکنون ۳۳۲ اثر خارجی به دبیرخانه ارسال شده است که از آن میان، ۲۹۸ فیلم با مقررات جشنواره مطابقت داشته‌اند .در میان ۲۹۸ اثر مورد بررسی، ۶۴ فیلم سینمایی، ۱۵۶ فیلم کوتاه (داستانی/ مستند / پویانمایی)، ۴۷ مستند بلند و نیمه بلند و ۳۱ اثر برای بخش “اینک خاورمیانه” به چشم می‌خورد. سطح استقبال فیلمسازان خارجی متقاضی برای این رویداد سینمایی حتی، از جشنواره مستقل بین المللی فجر هم فراتر رفته است. آثار فیلمسازان کشورهای مختلف از جمله: کشورهای اتریش، اردن، اروگوئه، اسپانیا، استونی، اسلوونی، افغانستان، چین، روسیه، رومانی، ژاپن، سریلانکا، سنگاپور، سوئد، آلمان، امارات متحده عربی، آمریکا، انگلستان، ایتالیا، ایرلند، سوئیس، شیلی، صربستان، عراق، فرانسه، فلسطین، فنلاند، ایرلند، بحرین، برزیل، بلژیک، بلغارستان، بنگلاد، بوسنی و هرزگوین، پاکستان، پرتغال، پرو، تاجیکستان، ترکیه، الجزایر، کانادا، کره جنوبی، کرواسی، لبنان، لهستان، مصر، مکزیک، نروژ، هلند، هندوستان، ونزوئلا، یونان متقاضی حضور در این جشنواره هستند این در حالی است که جشنواره شهر بر اساس موضوعات مشخص طراحی شده و این آثار به حسب موضوعات اعلام شده شرکت کرده اند.
۱۱ سالن سینمایی شهر تهران با مرکزیت پردیس سینمایی ملت میزبان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر خواهد بود.

اعلام سه فیلم ایرانی بخش مسابقه سینمای بین الملل جشنواره شهر

سه فیلم سینمایی«امروز» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی، «دربند» به کارگردانی پرویز شهبازی و «دوران عاشقی» به کارگردانی علیرضا رئیسیان برای بخش مسابقه و رقابت سینمای بین الملل جشنواره شهر انتخاب شدند.
بر پایه این خبر، علاوه بر این فیلم های سینمایی منتخب از ۵۲ کشور جهان هم در این بخش به رقابت خواهند پرداخت.
شایان ذکر است پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از ۳ تا ۱۲ خرداد به دبیری سیاوش حقیقی برگزار می شود.

دکمه بازگشت به بالا